|
17.06.16 | #1 |
Misket Limonu+Zencefil+Sarımsak+Kişniş+Chili Biberi
Misket Limonu+Zencefil+Sarımsak+Kişniş+Chili Biberi6 Tavuk Kalça 2 Misket Limonu(Lime) 2 YK Taze Zencefil 4 Diş Sarımsak 1 Chili Biber 2 YK Taze Kişniş Bir tavada sarımsak, taze zencefil ve Chili biberini zeytinyağı ile soteleyin. Tavukları ekleyip her iki tarafını kızartın. Misket limonunun suyunu tavukların üzerine sıkın ve kalan parçaları tavanın içine bırakın. Taze kişniş ile servis edin. ** "Ay kişnişin tadı sabuna benziyo yaa" derseniz, kardeşi maydanoz ile değiştirebilirsiniz. Ha bir de taze acı biber kullanıyorsanız acılığını azaltmak için içindeki çekirdekleri ayıklarsanız yanmaktan aya çıkıp gelmezsiniz Düş yağmur hayat ver bu ölü kalplere. |
|
|
|