|
17.06.16 | #1 |
Krema+Köri+Sarımsak+Zencefil+Kişniş
Krema+Köri+Sarımsak+Zencefil+Kişniş4 Tavuk Göğüs 200 ml. Krema 1 YK Toz Köri 1 TK Zencefil 4 Diş Sarımsak 2 YK Kişniş Krema, köri, taze zencefil ve sarımsağı bir kapta karıştırın. Tavukları küp küp keserek bu sosun içinde en az 1 saat marine edin. Daha sonra bir tencereye 2-3 yemek kaşığı yağ ilave edin , tavuk ve sosunu içine dökerek tuz ve karabiber ile tatlandırın. Kapağı kapalı 15-20 dakika piştikten sonra kıyılmış kişniş ile servis edin. **Bu tavuğu beyaz pilav ile servis etmek, bizim geleneksel yemeklerimizi misal kuru fasulye pilavı birbirine karıştırma fikrine benziyor, tavsiye ederim. Düş yağmur hayat ver bu ölü kalplere. |
|
|
|