|
17.06.16 | #1 |
Teriyaki Sos+Ananas+Kaju Fıstık+Susam+Taze Soğan
Teriyaki Sos+Ananas+Kaju Fıstık+Susam+Taze Soğan4 Tavuk Göğüs 8 YK Teriyaki Sos 1 Ananas 50 gr. Kaju Fıstık 2 YK Susam 2 YK Taze Soğan Tavuk göğüslerini ve ananası küp küp doğrayın ve bunları bir tavada tercih ettiğiniz yağ ile soteleyin. Üzerine teriyaki sosu, kaju fıstıkları ve susamı ekleyerek pişene kadar 10-15 dakika daha sotelemeye devam edin. Üzerine kıyılmış taze soğan ile servis edin. **Ben bu işi uzay kalitesinde yaparım derseniz dikey kesilmiş ve içi oyulmuş ananasın içinde pilav ile servis edebilirsiniz. Düş yağmur hayat ver bu ölü kalplere. |
|
|
|