|
17.06.16 | #1 |
Balık+Tatlı-Ekşi Sos+Taze Soğan+Soğan+Elma Sirkesi
Balık+Tatlı-Ekşi Sos+Taze Soğan+Soğan+Elma Sirkesi8 Adet Barbun 6 YK Tatlı-Ekşi Sos 4 Dal Taze Soğan 1 Adet Soğan 1 YK Elma Sirkesi Bir sos tenceresinde soğanları kavurun. İçine elma sirkesi ekledikten sonra kavurmaya devam edin. Tatlı-ekşi sosu ekledikten sonra 5 dakika kadar pişirin. Eğer sos yoğunsa su ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Balıkları fırın tepsisine ya da kabına alın. Üzerlerine sosu dökün. Önceden 200 derece ıstılmış fırında 15 dakika kadar pişirin. Doğranmış taze soğan ile servis edin. Düş yağmur hayat ver bu ölü kalplere. |
|
Seçenekler | |
Stil | |
|
|