|
17.06.16 | #1 |
Hardal+Limon+Biberiye+Soğan+Tavuk Suyu
Hardal+Limon+Biberiye+Soğan+Tavuk Suyu4 Tavuk Göğüs 2 YK Tane Hardal+2 YK Dijon Hardal 1 Limon 1 Soğan 250 ml. (1 su bardağı) Tavuk Suyu ya da Tavuk Bulyon 4 Dal Biberiye Hardal, limon suyu, soğan ve tavuk suyunu rondodan geçirip, tuz-karabiber ile tatlandırın. Fırın tepsisine sıvı yağ ekleyip 4 adet tavuğu ve biberiyeyi yerleştirin, hazırladığınız sosu üzerine dökün. 200 derece fırında 20 dakika pişirin. **Dilerseniz 4 adet patatesi alüminyum folyoya sarıp tavuklar pişerken fırınınıza atın ve ikisini beraber servis edin. Düş yağmur hayat ver bu ölü kalplere. |
|
|
|