|
17.06.16 | #1 |
Bal+Tarçın+Sarımsak Tozu+Sirke+Maydanoz
Bal+Tarçın+Sarımsak Tozu+Sirke+Maydanoz4 Tavuk Kalça 1 YK Bal 1 TK Toz Tarçın 1 YK Sirke (Elma, Üzüm, Beyaz Şarap Sirkesi olabilir) 1 TK Toz Sarımsak Yarım Demet Maydanoz Bal, tarçın, sirke ve toz sarımsağı karıştırıp tuz-karabiber ile tatlandırın. Tavukları en az yarım saat marine edip tavada ya da 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Kıyılmış maydanoz ile servis edin. **Sirkenin ekşi ve asidik yapısı balın tatlılığını dengeliyor, ve içindeki şeker tavuğun harika bir şekilde karamelize olmasını sağlıyor. Düş yağmur hayat ver bu ölü kalplere. |
|
|
|