|
17.06.16 | #1 |
Biber+Balsamik+Fesleğen+Sarımsak+Mozzarella
Biber+Balsamik+Fesleğen+Sarımsak+Mozzarella4 Tavuk Göğüs 4 Közlenmiş Kırmızı Biber 4 YK Balzamik Sirke 1 Demet Taze Fesleğen 4 Diş Sarımsak 4 Dilim Mozzarella Tavukları balzamik sirke, sarımsak ve taze fesleğenle en az 6 saat marine edin. Tavuklara yatay bir şekilde kesik atın, içlerine közlenmiş biber ve mozzarellaları koyup tavada yada 200 derece fırında 20 dakika pişirin. **Ben marinasyon sosunu atmaktansa bir sos tenceresinde kaynatarak çektiriyorum. Servis için üstüne ya da yanına kullanınca daha bir fiyakalı oluyor. Düş yağmur hayat ver bu ölü kalplere. |
|
|
|