Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 30.08.17   #1
Kullanıcı Profili
Samira

~
 Samira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Arakan Hamlesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Arakan Hamlesi


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Arakan Hamlesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş Arakan hamlesi geldi. Erdoğan BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir telefon görüşmesi yaptı ve üdahale edilmesi konusunda talimat verdi. İşte detaylar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş Arakan hamlesi geldi.

Myanmar'ın Arakan bölgesinde yaşanan Müslüman katliamı ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir telefon görüşmesi yaptı. Myanmar'da yaşanan insani krizle ilgili olarak Guterres ile yaptığı telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm mekanizmaları kullanarak Myanmar hükümeti üzerinde baskı kurmak gerektiğini söyledi. Türkiye'nin insani yardım konusunda elinden geleni yaptığını ve yapacağını sile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, duruma bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arakan'da yaşanna katliam ile ilgili, Rakhayn Eyaleti'nin kuzeyinde 25 Ağustos gecesi meydana gelen saldırıları bahane ederek ordunun masum Rohingya Müslümanlarına saldırmalarının ve sivillere karşı orantısız güç kullanmalarının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Tüm mekanizmaları devreye sokarak Myanmar hükümeti üzerinde baskı kurulması gerektiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin insani yardım konusunda elinden geleni yaptığını ve daha fazlasını da yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, İslam İşbirliği Teşkilatı gibi örgütlerin yanı sıra ABD, Malezya, Endonezya, Tayland, Bangladeş gibi bölge ülkeleriyle de temasta olduğuna değindi. Erdoğan, Myanmar yönetimini sağduyuya yöneltme hususunda da yoğun çaba harcanması çağrısında bulundu.


Alıntıdır.




Ayraç



İşlemler


Samira isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
 

Tag Ekle
arakan, cumhurbaşkanı, erdoğan, hamlesi, ile


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 10:43

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.