Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 15.10.16   #1
Kullanıcı Profili
Ahmet
 Ahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Yeni Ford Focus Özellikleri ile Fark Yaratıyor

Yeni Ford Focus Özellikleri ile Fark Yaratıyor


Yeniden tasarlanmış olan Ford Focus, özellikleri ve tasarımı ile de farkını ortaya koyuyor. Yeni Ford Focus'u görenler, olumlu yorumlar yaptılar. Zarifliği ve gücü ile ön planda olan Ford Focus, son teknoloji yenilikleri de bünyesinde barındırıyor. Tasarımı ise görenleri kendisine adeta hayran bırakıyor.

Tamamen yeniden tasarlanmış, daha keskin hatlı dış tasarımı; daha yalın ve ergonomik iç mekanı ile şimdiye kadar üretilen en zarif Focus.

Bu yeni nesil modelde, bir dizi önemli teknoloji de yer alıyor. Örneğin; Sesli Kontrol Sistemli Ford SYNC 2 ve 8 inç Dokunmatik Ekran; sizin, aracın navigasyon, eğlence ve havalandırma sistemini yalnızca sesinizi kullanarak sezgisel olarak yönetmenizi sağlar. Otomatik Park Sistemi, hem paralel hem de dikey park ederken yaşanan stresi ortadan kaldırmak üzere geliştirilmiştir.

Son teknoloji ürünü benzinli ve dizel motorlar, güç ve yakıt tasarrufunu mükemmel bir dengede tutuyor.
Çarpıcı ve yalın tasarım

Cesur ve sportif dış tasarımdan zarif, geniş ve kaliteli iç tasarıma dek yeni Focus'un her bir özelliği, sürüş keyfinizi artırmak üzere akıllıca tasarlanmıştır.

Tamamen yeniden dizayn edilmiş olan yeni kokpit tasarımında daha az kontrol düğmesi ve kolu bulunurken yeni siyah saten renkler ve krom detaylar, daha yalın, daha modern bir görünüm sağlıyor. Yeni tasarım, orta konsolda daha fazla saklama alanı ve fonksiyonellik sunuyor.

Dış Tasarım
Cesur tasarım, ince ayrıntılar, yeni ön ızgara ve arka farlar gibi özellikler, Yeni Focus'u tasarım ve fonksiyonelliğin mükemmel birleşimi haline getirdi.
Performans ve verimlilik: İkisinin de keyfini çıkarın

Motor teknolojisi Yeni Focus'ta gerek kullanım maliyetlerini ve emisyon salınımını azaltmak, gerekse üst düzey güç ve performans sunmak konusunda önemli bir rol oynar.

Yeni Focus gücünü, gelişmiş teknolojiye sahip motorlardan alıyor. Hepsi farklı kapasitelere ve görünümlere sahip ve seriye en son eklenen seçenekler. Daha fazla bilgi için Teknik Özellikler bölümüne bakabilirsiniz.
1.0l EcoBoost
Ford’un en düşük hacimli benzinli motoru olan 1.0 litre EcoBoost düşük hacimden sağladığı yüksek performansla, 2012 ve 2013 yıllarında üst üste "En İyi Motor" ödüllerine layık görüldü.
Duratec Ti-VCT Benzinli Motor
Ford Focus’ta Ford'un performans üstünlüğü iyi bilinen, 1.6 litre Duratec Ti-VCT benzinli motoru 125PS güç seçeneği ile sunuluyor. Son derece hassas ve ekonomik alüminyum 16 valf Ti-VCT motor, düşük yakıt tüketimi ve üstün performansa sahip.
TDCi Motor
Ford Focus’ta sunulan 1.6 litre Duratorq TDCi dizel motor uyumlu ve düşük devirlerde bile çok daha fazla performans sağlıyor. 95 PS ve 115 PS olmak üzere iki farklı güç ile sunulan 1.6 litre Duratorq TDCi motorlar, ani hızlanma gereken durumlarda artırılmış güç sağlıyor. Focus TDCi motorlar ile daha fazla güç, daha fazla tork ve daha fazla yakıt tasarrufunun yanı sıra, daha düşük karbondioksit emisyonu elde ediliyor.

Yeni Ford Focus, tasarımı ve özellikleri ile ön plana çıkıyor. Otomobilin teknolojik donanımı ise son gelişmeler ile bire bir uyumlu.



İşlemler


Ahmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 10:06

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.