Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 26.07.16   #1
Kullanıcı Profili
Sinem
Guest
Avatar Yok
Standart Sonunda Ben de Sevdim - Victoria Alexander

Sonunda Ben de Sevdim - Victoria Alexander


1854 yılında Londra'da evliliğe kesinlikle karşı olan dört yakın arkadaş birer şilin ve bir şişe kaliteli konyağın ödül olarak belirlendiği bir bahse tutuşurlar. Aralarında bekâr kalan son erkek bahsin galibi olacaktır.Ve kazanan Oliver Leighton'dır. Sonuçtan hiç memnun olmasa da.. Bahsi kazanmanın heyecanı kontun arkadaşlarını evlilik yüzünden kaybetmesinin acısını hafifletmemiştir. Aşkına ve arzusuna değen bir genç hanımla tanışabilirse evlilik kararı alabileceğine inanmaktadır.
Güzel dikbaşlı Leydi Kathleen MacDavid yüzlerce yıllık laneti bozmak adına görgü kurallarını göz ardı edip Norcroft Kontu'nu baştan çıkararak evliliğe ikna etmesi gerektiğini bilmektedir. Bu öyle bir lanettirki yıllar önce çok sevdiği kocasınıanne babasını ve yakınlık duyduğu tüm erkekleri kaybetmekle kalmayıp ailede kimse bu lanet yüzünden çocuk sahibi olamamıştı. Lanete göre çok uzun yılar önce iki aile arasında kan davası sürmekte idi. Bu aileler sonunda bir anlaşma yaptılar.Bu anlaşmaya göre iki aile arasında bir evliki olacaktı ama bu gerçekleşmedi. Ailesinin üyelerini bu kan davasında kaybedeb bir kadın bu iki aileyi lanetledi ve olaylar böylece gelişmeye başladı.

Leydi Kathleen MacDavid lanete son vermek uğruna cesaret göstererek Londra'ya gitmek üzere teyzesi ile Norcroft Kontu ile evlenmek üzere yola çıkar. Norcroft Kontu'nun malikanesinin olduğu yere ulaştığında bir kaza olur ve hafızasını kaybeder. Teyzesi Norcroft Kontu'nu adının yazılı olduğu boş zarf ile kızı tanımıyormuş gibi yaparak Norcroft Kontu'nun malikanesinde kızı bırakarak gider. Oliver kıza hiç güven duymamaktadır ama etkisine girmektede fazla uzun sürmez. Oliver annesi kızı malikanede iyileşene kadar kalması için Oliver ikna eder. Kathleen hafıza kaybı dolayısıyla hiçbir şey hatırlamamaktadır. Kathleen kısa süre sonra konttan hoşlanmaya başlar. Malikanede hasat balosu düzenlenmektedir. Oliver sonunda Kathleen den ayrılamayacağını anlar ve ona evlenme teklif etmek için zaman kollar. Bu sırada Kathleen amcası ondan ve teyzesinden haber alamadığı için iz sürerek Kathleen ve teyzesinin yerini bulur ve malikaneye gelir. Kathleen amcasıyla balo sırasında karşılaşır ve bir anda hafızası yerine gelir. Kathleen ve amcası odada konuşurken

Oliver onları basar önce çok öfkelenir ama sonra olanları ona anlattıklarında inanamaz ve oradan ayrılma kararı alır.. Kathleen Oliverı ikna etmek için savaşmak ister. ama başarılı olamaz. Oliver ın annesi oğlunun malikaneden ayrılmasını istemediğinden Kathleen amcası ile işbirliği yapar ve oğluna engel olabilmek için devamlı terslikler çıkarır. Sonunda Oliver bir yere gidemez ve Kathleen ayrılamayacağını iyice anlamıştır ve onunla evlenmeğe karar verir. Ama oliverin başına gelen aksiliklerden Kathleen kendini sorumlu tutar ve evliliğe yanaşmaz. Bu sever Oliver onu ikna çabasına girer. Sonunda Kathleen ikne eder ve evlenirler



İşlemler


 
Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 16:20

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.