Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12.07.16   #1
Kullanıcı Profili
Lndy
 Lndy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Icon230 Son dakika haberi: PKK'dan Karadeniz'de hain saldırı!

Son dakika haberi: PKK'dan Karadeniz'de hain saldırı!


Son dakika haberi: PKK'dan Karadeniz'de hain saldırı!



Giresun'daki saldırıdan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gece Giresun’un Dereli İlçesi’nde devriye görevini yapan polis aracına, teröristler tarafından ağaçlıklı alandan ateş açıldı. Saldırı sonrası bölgede başlatılan operasyonda 2 polis memuru da mayın patlaması sonucu yaralandı. Giresun Valisi Hasan Karahan, taciz ateşini gerçekleştirenler için ise "Bizim düşündüğümüz PKK'nın grubu, PKK'nın buradaki grupları." ifadesini kullandı.

Olay saat 23.00 sıralarında ilçe otobüs termanalı yakınlarında meydana geldi. Devriye görevini yapan polis aracına, ağaçlıklı alandan teröristlerce ateş açıldı. Açılan ilk ateş sırasında polis memuru Suat Elidar yaralandı. Teröristler ormanlık alana kaçarken, yaralanan polis memuru Elidar, ambulansla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Tedavi altına alınan Suat Elidar’ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırıdan sonra ilçede alarma geçen polis ve jandarma ekipleri ilçe giriş ve çıkışında kontrol noktaları oluşturdu. Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.



Son dakika haberi: PKK'dan Karadeniz'de hain saldırı!VALİ KARAHAN: VUR-KAÇ TAKTİĞİ İLE EYLEMLER YAPIYORLAR

Giresun Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne gelen ve tedavi altına alınan yaralı polis memuru Suat Elidar’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Hasan Karahan, açıklamalarda bulundu.

Polis memuru Elidar’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Vali Karahan, "Dereli ilçesinde otogar mevkiinde saat 23.00 sıralarında polis aracına taciz ateşi açıldı. Bir polis memuru olayı hafif yaralarla atlattı. Saldırganlara hemen karşılık verildi. Saldırganlar karanlıktan faydalanarak kaçtı. Bölgede arama tarama faaliyetleri devam ediyor. Bir süredir bölgemizde hareketlilik olduğunu biliyoruz. Bitki örtüsü ve coğrafi yapıdan da faydalanarak vur-kaç taktiğiyle taciz eylemleri yapıyorlar. PKK’nın bölgede tutunma ve eylem yapma gayretlerini biliyoruz. Ama farklı bir şeyde olabilir. Husumet ve siyasi olmayan bir faaliyet de olabilir. Konuyu araştırıyoruz" dedi.

İKİ POLİS MEMURU MAYIN PATLAMASI SONUCU YARALANDI

DERELİ İlçesi'nde polis aracına ateş açılması sonrasında bölgede başlatılan operasyonda 2 polis memuru, arazide mayın patlaması sonucu yaralandı. Polis memurları, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı.

Vali Karahan, ekip otosuna 23.00 sularında gerçekleşen ve taciz ateşi olarak değerlendirdikleri saldırının hemen ardından emniyet güçlerinin arama, tarama faaliyetlerinde bulunduğunu söyledi.

Saldırıda ateş edilen yerin civarında bir patlayıcının tuzaklandığını aktaran Karahan, "Daha önce yerleştirilen patlayıcıya maalesef basılıyor. Ateşleme yapılan yerin civarında tuzaklama yapmışlar, maalesef iki yaralımız var. İlk değerlendirmemiz bu yönde" dedi.

Karahan, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirterek, bölgedeki faaliyetlerin netice alınıncaya kadar devam edeceğini kaydetti.

Vali Karahan, taciz ateşini gerçekleştirenler için ise "Bizim düşündüğümüz PKK'nın grubu, PKK'nın buradaki grupları" ifadesini kullandı.




Ayraç


Git diyorsun da oImuyor işte git demekIe! Herşeye rağmen gidemiyor insan. Bende sana sev diyorum meseIa, sevebiIiyor musun?
İşlemler


Lndy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 16:18

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.