Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 14.07.16   #1
Kullanıcı Profili
Sinem
Guest
Avatar Yok
Standart Gülçin Santırcıoğlu Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Boyu Biyografisi

Gülçin Santırcıoğlu Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Boyu Biyografisi


Gülçin Santırcıoğlu Biyografisi / Kimdir?, Gülçin Santırcıoğlu Nereli, Gülçin Santırcıoğlu'nun Boyu, Gülçin Santırcıoğlu'nun Burcu Ne, Gülçin Santırcıoğlu'nun Dizileri, Gülçin Santırcıoğlu'nun Fotoğrafları, Gülçin Santırcıoğlu'nun Kilosu, Gülçin Santırcıoğlu'nun Sevgilisi Kim, Gülçin Santırcıoğlu'nun Yaşı Kaç?, Kara Ekmek Dizisinde Gülçin Santırcıoğlu Kimdir, Kara Ekmek Dizisinde Gülçin Santırcıoğlu'nun Karakteri Nedir,Gülçin Santırcıoğlu'nun Fotoğrafları,Gülçin Santırcıoğlu’nun Fotoğrafları,Gülçin Santırcıoğlu Biyografisi / Kimdir?



İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir Özel Fatih Lisesi'nde tamamladı. Sahne sanatlarına olan ilgisi ve yeteneği sebebiyle lisans eğitimi için Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na başvurdu ve şan eğitimi aldı.

2002 yılında doğduğu kenti bırakıp, İstanbul'a taşındı. Ancak tüm İzmirliler gibi "Kalbi Ege'de Kaldı". Annesi, babası ve kız kardeşi İzmir'de yaşıyor.

Doğum Tarihi : Ağustos 1977
Yaşı : 37
Doğum Yeri : İzmir - Alsancak
Burcu : Aslan
Boyu : 170 cm
Kilosu : 49 kg
Göz Rengi : Kahverengi
ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide başrolleri Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar paylaşıyor. Dizimiz oyuncularından Gülçin Santırcıoğlu hakkında sizlere kısaca edindiğimiz bilgileri vermek istiyoruz.

Gülçin Santırcıoğlu Ağustos 1977 yılında İzmir’de Alsancak’ta dünyaya geldi. Babası İbrahim Bey Manisalı olup tekstil işiyle uğraşmaktadır. Annesi Selime Hanım Ev hanımı Balkan göçmenidir. Kız kardeşi Elçin ise Eskişehir’de mastır yapmaktadır. Annesi- babası ve kız kardeşi İzmir’de yaşıyor kendisi İstanbul’a yerleşmiştir. Çeşitli gruplarla solistlik yaptı. ilk, orta ve liseyi Özel Fatih
Lisesinde tamamladı. DiziOyunculari.Biz Ankara’da Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde İspanyol Edebiyatı okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümünden mezun oldu. Ruhi Su Kültür Sanat Vakfında 3 yıl Şan Hocalığı Yaptı. İlk defa televizyon ekranlarına Türev isimli film ile çıkmıştır. Elveda Rumeli Dizisindeki Hatice karakteri ile çoğu kişi tarafından tanınmıştır. Müzikal alanda sahne programlarının yanında dizi müzikleri seslendirdi. Fiziksel özellikleri şöyledir; boyu 170 cm, kilosu 49, saç rengi kızıl, göz rengi ise kahverengidir.Gülçin Santırcıoğlu Kimdir Vikipedi Kaç Yaşında Nereli Biyografi

Gülçin Santırcıoğlu 1977 yılında İzmir de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümünden mezun oldu. Çok sayıda dizi projesinde yer alıp oyunculuk yapan Gülçin Santırcıoğlu Elveda Rumeli dizisindeki Hatice rolü ile tanınmıştır. Daha birçok projede yer almış olan Gülçin Santırcıoğlu’nun diğer oyunculuk yaptığı çalışmalar sayfamızın devamında bulunmaktadır.


Gülçin Santırcıoğlu Rol Aldığı Projeler

Memlekette Demokrasi Var – 2010 Huriye
Ev – 2009
İki Çizgi – 2008 Selin
Yumurta – 2007 Gül
Türev – 2005 Süreyya
Bir Çocuk Sevdim -2011-2012 Sebahat
Doktorlar – 2010 Tuba Aygün
Sensiz Yaşayamam – 2010 Şahika
Elveda Rumeli – 2007-2009 Hatice
Gülpare – 2006 Neslihan Güldemir
Aynalar – 2005

Gülçin Santırcıoğlu’nun Rol Aldığı Dizi Ve Filmler
Türev
Yumurta
İki Çizgi
Ev
Memlekette Demokrasi Var
Osmanlı Tokadı
Bir Çocuk Sevdim
Doktorlar
Sensiz Yaşayamam
Elveda rumeli
Gülpare
Aynalar



İşlemler


 
Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 12:53

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.