Sohbet Forum - Trke Forumlar ve Elence Forum Siteleri

SB Ynetim letiim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Trke Forumlar ve Elence Forum Siteleri > >

Rastgele Gnn Sz:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanc Etiket Listesi


 
 
Seenekler Stil
Prev nceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04.10.18   #1
Kullanc Profili
Manifest0
Avatar Yok
Standart Turkcell’den Engel Tanýmayanlara Çaðrý: “Benimle Dans Eder Misin?”

Turkcell’den Engel Tanýmayanlara Çaðrý: “Benimle Dans Eder Misin?”


Dans ile Diyalog Tango Dersleri, Turkcell Diyalog Mzesinde balyor

Turkcellden engel tanmayanlara ar: Benimle dans eder misin?

Elerden biri grme, dieri ise iitme engelli; buna ramen sahnede tango yapyorlar. Dnyada ilk kez Turkcellin oluturduu Dans ile Diyalog artk yola ok daha kalabalk devam edecek. Dans ile Diyalog adndaki tango derslerine katlmak iin bavurular 3 Ekimde balad. Derslere grme ve iitme engelli bireylerin yan sra herhangi bir fiziksel engeli olmayanlar da katlabiliyor.

Biri grme, dieri ise iitme engelli bir ift... Yolda birlikte yrmeleri bile dnlemezken, onlar akn ve tutkunun dansn yapmak zere bir araya geldi. Engel Tanmayan sosyal sorumluluk projeleriyle ne kan Turkcellin ilk kez Mays aynda Dnya Engelliler Haftas kapsamnda sahneye koyduu Karanlk ve Sessizlikte Tango o kadar beenildi ki, Turkcell imdi grme ve iitme engellilerden oluan bir tango grubu kuruyor.

Engel Tanmayan Tango

stanbul Social Enterprise tarafndan hayata geirilen ve Turkcellin destekledii bu esiz projede, dnyada ilk kez biri grme dieri iitme engelli iftler bir araya geliyor. Balangta 4 grme ve 4 iitme engelliden oluan ekip, artk ok daha kalabalk olarak yola devam edecek. Turkcell Diyalog Mzesi rehberleriyle balayan yolculuk, artk dileyen tm grme ve iitme engellilere kaplarn ayor. stelik sadece engelli bireyler deil, engeli olmayanlar da bu esiz deneyime ortak olabiliyor. Profesyonel tango eitmeni Elif mri nderliinde gerekletirilecek Dans ile Diyalog tango dersleri balyor.

Dnyada bir ilk!

Turkcell Diyalog Mzesinde yer alan Karanlkta Diyalog ve Sessizlikte Diyalog deneyiminden yola karak bu ilham verici projeyi oluturan Turkcell, dnyada benzer bir rnei bulunmayan bu ekibi bytyor. Bu ilham verici projeyle ilgili konuan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Mdr Yardmcs smail Btn, Trkiyede grme, iitme, ortopedik ve zihinsel engellilerden oluan 5 milyon birey yayor. te biz bu 5 milyona odaklanyoruz. Turkcellin destekledii Karanlk ve Sessizlikte Tango Grubu da bu vizyonun nemli bir paras. Tango gibi tmyle diyalog barndran klt bir dans, grme ve iitme engelli bireylerimize aktarmann, onlarn sosyal yaama kaldklar yerden devam etme mcadelelerini desteklemenin mutluluunu yayoruz diyor.


Bavurular 3 Ekimde balad

Bu esiz deneyimde yer almak isteyenler iin bavurular 3 Ekimde balad ve 14 Ekime kadar devam edecek. Bavuru sonrasnda n grmelerin gerekleecei srecin 22 Ekim haftasnda tamamlanmas ve derslerin balamas planlanyor. Derslere grme ve iitme engelli bireylerin yan sra herhangi bir fiziksel engeli olmayan bireyler de katlabiliyor. n bavuru iin DANS LE DYALOG (Turkcell Diyalog) adresindeki formun doldurulmas yeterli olacak. Dersler, Gayrettepe Metro stasyonundaki Turkcell Diyalog Mzesinde gerekletirilecek. Tango snflar maksimum 16 kii yani 8 iftten oluacak. Dersler 4 ay srecek. Haftada 1 gn olarak gerekleecek tango eitimleri ise ortalama 1 saat 15 dakika olacak. 4 aylk eitimi tamamlayan katlmclara sertifika verilecek.

Turkcellden online tango eitimi

Turkcell teknolojisiyle hayata geen Hayal Ortam ve aret Dilim uygulamalar da tango eitimine entegre edildi. Uygulamalar ayn zamanda, grme ve iitme engellilerin online bir platform zerinden tango renebilmelerine ynelik bir eitim paketini de ieriyor. Bu paketin iinde 4 eitim videosu yer alyor. Bu videolar dans etmek isteyen iitme engelliler, iaret dilinde ve ayrntl altyazl olarak izleyebiliyor. Ayrca, tm figrlerin grme engellilere ynelik anlk betimlemesi de bulunuyor.



lemler


Manifest0 isimli ye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
 

Tag Ekle
bir, grme, iitme, tango, turkcell


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasr seçiniz


u Anki Saat: 10:37

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolalr.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyar
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kurulu: SohbetForum.ORG 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

erik salayc paylam sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Gncel Paylam Platformu Adresimizde 5651 Sayl Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knn 125. Maddesine gre TM YELERMZ yaptklar paylamlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakknda yaplacak tm hukuksal ikayetler iin iletiime geilmesi halinde ilgili kanunlar ve ynetmelikler erevesinde en ge 1 (Bir) Hafta ierisinde SohbetForum.ORG ynetimi olarak tarafmzdan gereken ilemler yaplacaktr.