Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 24.09.18   #1
Kullanıcı Profili
Manifest0
Avatar Yok
Standart İzmir’de 190 kiloluk dev balık

İzmir’de 190 kiloluk dev balık


Turkcell Platinum Tuna Masters Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası büyük heyecana sahne oldu
İzmir’de 190 kiloluk dev balık

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Turkcell Platinum Tuna Masters Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası sona erdi. Turnuvanın sürprizi 190 kiloluk dev orkinos balığı oldu. Balığı turnuvada Bluefin isimli tekneyle yarışan ünlü işadamı Turgut Konukoğlu’nun takımı avladı. İki gün boyunca iş dünyasını İzmir Seferihisar Sığ****’ta bir araya getiren turnuvaya, Gökhan Çarmıklı, Erkut Soyak, Bülent Akgerman ve Sinan Kosif gibi ünlü isimler katıldı.

İzmir Seferihisar Sığ****’ta gerçekleşen 3. Turkcell Platinum Tuna Masters Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası bir kez daha iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvaya 190 kiloluk dev balık damgasını vurdu. Aralarında ünlü işadamı Turgut Konukoğlu’nun bulunduğu ekip, Bluefin isimli tekneleriyle dev orkinos balığını avladı. Ekip bu sayede en büyük balık kategorisinin de birincisi oldu.

Ünlü işadamları birincilik için yarıştı
53 tekne ile 180’den fazla kişinin katıldığı turnuvada ünlü işadamları da boy gösterdi. Balıkçılık turnuvasında, Gökhan Çarmıklı, Turgut Konukoğlu, Erkut Soyak, Bülent Akgerman ve Sinan Kosif gibi iş dünyasının önemli isimleri yer aldı. Turnuvada Albatros isimli tekneyle yarışan ekip toplamda 143 kilo balık tutarak birinci oldu. Turnuvanın şampiyonu olan ekip, Güney Afrika balıkçılık seyahatinin yanı sıra 5000 TL’lik ödülün sahibi oldu.
Blue Camelot isimli tekneyle yarışan takım ise ikinci oldu ve 3000 TL’lik ödül kazandı. Whale Rider isimli tekneyle yarışan ekip ise üçüncü olarak, 2000 TL’nin sahibi oldu. Tek seferde yakaladıkları 190 kiloluk tek balıkla En büyük balık kategorisinin birincisi olan ekip ise Endonezya Raja Ambat’ta dalış seyahinin yanı sıra 5 bin TL’lik çekin sahibi oldu.

Turnuvada yabancı konuklar da yarıştı
Organizasyonda bu yıl tutulan dev balıkların yanı sıra yurtdışından gelen yarışmacılar da dikkati çekti. Yarışmada mücadele eden Obelix isimli tekne yarışma için özel olarak Güney Afrika’nın Cape Town şehrinden taşınarak Sığ**** Teos Marina’ya getirildi. Jüri özel ödülünün de sahibi Ebisu isimli tekne ise Monaco’dan gelerek turnuvaya katıldı.



İşlemler


Manifest0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
 

Tag Ekle
balık, dev, ekip, isimli, oldu


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 19:59

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.