Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 27.05.16   #1
Kullanıcı Profili
Kalben
 Kalben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Göz Çevresi Kırışıklıkları İçin Çözüm

Göz Çevresi Kırışıklıkları İçin Çözüm


Göz çevresinde meydana gelen kırışıklıklar ilerleyen yaş, fazla mimik kullanımı yada yatış şekliyle alakalı olabilmektedir. Göz çevresi kırışıklıklarını gidermek için bitkisel maske tariflerinden yararlanabilirsiniz. Düzenli olarak kullanıldığında bu maskeler göz çevresindeki kırışıklıklarda azalma sağlamaktadır. Göz çevresi kırışıklıklarının artmasını önlemek için göz çevresi bakımını aksatmamalısınız.

Göz çevresi kırışıklıkları için kullanabileceğiniz doğal maskelerden biri gül suyu ile hazırlanan maskedir. Yarım tatlı kaşığı gül suyu ve bir adet muzu ezerek bir araya getirip karıştırın. Bu karışımı göz çevresine nazik hareketlerle sürüp yarım saat bekletin. Sürenin sonunda yüzünüzü yıkayıp temizleyin. Bu tarifi ihtiyaç duyduğunuz zaman tekrarlayabilirsiniz.



Havuç kullanarak hazırlayabileceğiniz göz çevresi maskesi için 2 adet havucun suyunu sıkın ve 2 tatlı kaşığı badem yağı ile karıştırın. Bu karışımı buzdolabına alıp soğuması için 2 saat kadar bekleyin. Sürenin sonunda karışımı dolaptan alıp göz çevresine nazikçe sürün. Yarım saat kadar karışımı göz çevresinde beklettikten sonra yıkayıp durulayın. Haftada 2 kere tekrarlayarak kullanabilirsiniz.

Salatalıklı kırışıklık kürü hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler (Yarım salatalık, 2 çay kaşığı badem yağı, 2 tatlı kaşığı süt). Salatalıkları rendeleyip suyunu sıkın ve badem yağı ile süt ilave edip karıştırın. Elde etmiş olduğunuz karışımı günde 2 kere göz çevresine masajla sürün. Arta kalan karışımı buzdolabında saklayabilirsiniz.

Üzüm çekirdeği yağı ile yapılan kür için yarım tatlı kaşığı üzüm çekirdeği yağı ve yarım tatlı kaşığı zeytinyağını bir araya getirip karıştırın. Elde etmiş olduğunuz karışımı göz çevresine parmaklarınızla nazikçe sürün. Karışımı göz çevresine akşam yatarken sürebilirsiniz. Bu uygulamayı her gün tekrarlayarak kullanabilirsiniz.



Göz Çevresi Kırışıklığı Maskesi

1 ampul E vitamini
2 damla kayısı yağı
1 çay kaşığı arı sütü
1 damla buğday yağı

Listede yer alan malzemelerin tümünü bir araya getirip karıştırın ve karışımı 3 saat kadar dinlenmesi için balkonda bekletin. Sürenin sonunda karışımı göz çevresine masaj yaparak sürün. Sabah ve akşamları göz çevresine sürerek kullanabilirsiniz. Artan karışımı 5 gün süreyle buzdolabında saklayabilirsiniz.
Kırışıklıklar için basit bir önlem almak için az miktarda zeytinyağını parmak uçlarınızla göz çevresine sürebilirsiniz. Haftada 2 kere az miktarda zeytinyağını göz çevresine sürebilir ve sabaha kadar bekletip yıkayabilirsiniz. Bunun haricinde badem yağını pamuk yardımıyla göz çevresine sürebilirsiniz. Badem yağı, cildinizdeki kırışıklıkları yumuşatacak ve düzenli kullanıldığında kırışıklıkları azaltacaktır.




Ayraç


Düş yağmur hayat ver bu ölü kalplere.
İşlemler


Kalben isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 18:20

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.