Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12.07.16   #1
Kullanıcı Profili
Lndy
 Lndy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gs Galatasaray - FC Thun hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenec

Galatasaray - FC Thun hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenec


Galatasaray - FC Thun hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?
Galatasaraylı FC Thun maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynanacağı belli oldu. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray 12 Temmuz akşamı FC Thun takımıyla hazırlık maçı oynayacak. Serdar Aziz'le defans hattını güçlendiren Galatasaray, yarın oynanacak maçta taktiksel çalışmalarınında etkisini gözlemleyecek. Peki, Galatasaray FC Thun hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak izlenecek? Detaylarda...



Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray yarın akşam İsviçre'nin FC Thun takımıyla bir hazırlık maçı oynayacak. Kamp programını İsviçre'de sürdüren Galatasaray, 3 İsviçre takımıyla hazırlık mücadelesi oynayacak. Bunlardan ilki FC Thun takımı olacak. Peki, Galatasaray FC Thun hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı olarak izlenecek?

GALATASARAY FC THUN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA

12 Temmuz Salı günü saat 19.00'da başlayacak maç, D-Smart platformundaki Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

SON ÇALIŞMALAR İSTANBUL'DA YAPILDI

Galatasaray, İsviçre kampı öncesi İstanbul’da son çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde bir araya gelen sarı-kırmızılılar, ilk olarak salonda kuvvete dayalı bir çalıştı yaptı. Daha sonra Jupp Derwall Antrenman Sahası’na çıkan oyuncular, pas ve bitiriş çalışmasıyla antrenman programının ikinci bölümüne başladı. Oyuncular pas ve bitiriş çalışmasının ardından bireysel baskı ve savunma setleri üzerinde durdu. Antrenmanın son bölümünde ise üç takımla dar alanda çift kale maç ve mini turnuva yapıldı. Sabah antrenmanı, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. İsviçre kamp kadrosu belli oldu Sarı-kırmızılılar, 2016-2017 sezonu hazırlık programı dahilinde bugün saat 16.00’da hava yoluyla İsviçre’nin Basel kentine gidecek ve daha sonra 10-19 Temmuz 2016 tarihleri arasında kamp çalışmalarını sürdüreceği Gwatt bölgesine geçecek.

İSVİÇRE KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Galatasaray’ın İsviçre kampında şu oyuncular yer alacak: Hamit Altıntop, Serdar Aziz, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Ryan Donk, Emrah Başsan, Sinan Gümüş, Bruma, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, İsmail Çipe, Birhan Vatansever, Gökay Güney, Endoğan Adili, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Cenk Gönen.

Muslera cumartesi kampa katılacak Öte yandan İsviçre kafilesinde bulunmayan oyunculardan Semih Kaya, 15 Temmuz Cuma; Fernando Muslera, 16 Temmuz Cumartesi günü İsviçre kampında yer alacak. Blerim Džemaili, Selçuk İnan ve Hakan Balta, 20 Temmuz Çarşamba günü takıma katılacak. Euro 2016’da yarı final oynayan Almanya Milli Takımı kadrosunda bulunan Lukas Podolski ise Ağustos ayı başında takımla birlikte olacak.




Ayraç


Git diyorsun da oImuyor işte git demekIe! Herşeye rağmen gidemiyor insan. Bende sana sev diyorum meseIa, sevebiIiyor musun?
İşlemler


Lndy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 07:31

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.