Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 27.05.16   #1
Kullanıcı Profili
Daphne
Laz Kizi
 Daphne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Icon230 Başarılı kadınların farklı yaptığı 12 şey

Başarılı kadınların farklı yaptığı 12 şey


Yaptıkları işi tutkuyla yapıyorlar
Tutku olmadan hiçbir yetenek işe yaramaz. Eğer yaptığınız işi sevmezsenizmotivasyonunuzu kaybeder ve kendinizi yenileyemezsiniz. Eğer kariyerinize tutkuyla bağlı kalırsanız işiniz size angarya gibi gelmez.
Mükemmelliği beklemiyorlar

Mükemmellik için zaman ve enerji harcamak sadece mutsuzluğa neden olur. Başarılı kadınlar her şeyi aynı anda mükemmel yapamayacağını bilir. Kusurlara takılıp kalmak hem iş kapasitenizi düşürür hem de zihin sağlığınızı etkiler. Mükemmel olma takıntısını bir kenara bırakın ve elinizden gelen en iyisini ortaya çıkarın.
Genellikle patron olurlar
Pek çok başarılı kadın patron olduğunda kendi kurallarını koyacağını bilir. Bir şirkette ne kadar yükselirseniz işler o kadar kolaylaşır ve kontrol sizde olur. Kontrol sizde olduğunda da kendiniz ve iş arkadaşlarınız için daha sağlıklı mutlu ve dengeli bir ortam hazırlarsınız.
Ya mutlu bir evlilik yaparlar ya da hiç evlenmezler
Başarılı bir kadın gerçek bir ilişkinin değerini bilir. Lider pozisyondaki kadınların partnerleri de onları destekler. Mutsuz bir evlilik ise onlara göre değildir.
Başarılı olacaklarına inanırlar
Kendi başarılarına inanmanın başarının anahtarı olacağını bilirler. Kendilerini rahat hissederler ve başarıya giden yolda daha rahat ilerlerler. Kendilerine inanmak işin sırrıdır.
Risk almaktan korkmazlar
Her kadın kendisine şunu sormalıdır “Hiçbir korkun olmasaydı ne yapmak isterdin?” Kariyerde ve hayatta değişiklik yapmak için arada bir risk almayı gerektirir. Başarılı kadınlar düşünmeden karar vermezler ancak hesaplı risk almayı bilirler.
Başarısızlığın başarı ile el ele yürüdüğünü bilirler
Başarısızlık başarının tersi değildir. Başarılı kadınlar arada sırada başarısız olacaklarını bilirler ve kariyerde ilerlemenin en önemli tarafı arada sırada düşmektir. Örneğin Harry Potter’ın yazarı 12 yayınevi tarafından reddedilmiştir ancak Rowling vazgeçmemiş ve göndermeye devam etmiştir.
Fiziksel olarak kendilerine bakarlar
Pek çok başarılı kadın düzenli egzersizin önemini bilir. Sadece zayıf kalmak için değil stresten kurtulmak endorfin salgılamak ve enerjiyi arttırmak için spor yapar.
Yapılacaklar listeleri hiçbir zaman bitmese de sorun etmezler
Bazen her işiniz yarım kalsa da üretken olabilirsiniz. Listede gerçekçi olmayan maddelere kafalarını yormazlar. Belli amaçları sorumlulukları ya da yapılacakları bir kenara bırakmak aslında özgürleştirici bir durumdur. Karşılanmayan beklentilerin yarattığı anksiyetelerden kurtulmak harika bir duygudur.
Planlı yaşarlar
Başarılı kadınlar ev işi ve çocuk bakımı gibi konularda öncelik sıralaması yapar. Zamanlarını planlı ve programlı kullanır. Böylelikle aile toplantılarında aile tatillerinde ve çocukları ile birlikte geçirecekleri zamanlarda sıkıntı yaşamazlar.
Gerçek ilişki kurmayı ve onları yaşatmayı bilirler
Destekleyici bir ilişki ağı başarının anahtarıdır. Arkadaşlarla görüşmek yeni ortamlara girmek hem mutluluk hem de kariyer için önemlidir.
Çevrelerine minnetlerini ifade ederler
Başarılı kadınlar kendilerini destekleyenleri hem özel hayatta hem de iş hayatında iyi bilir. Ve bu minnettarlık hem onların daha iyi insanlar olmasına hem de çalışanlarının sadakatine yol açar.




Ayraç


Yalnızım diye üzülmüyorum.. Çünkü biliyorum yalnız insanın



ihanet edenide olmaz ....
İşlemler


Daphne isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
 

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 18:00

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.