Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 25.06.16   #1
Kullanıcı Profili
Sinem
Guest
Avatar Yok
Standart Bir çift gözyaşı ve bir kalpten ibaret aşk

Bir çift gözyaşı ve bir kalpten ibaret aşk


Geceden kalma hayallerim var yanımda. Uyuyorlar. Umutlarımı sokak aralarında dağıtmışım kaldırım taşlarına. Sevinçlerime resminden başka kimse ortak olamıyor. Gözlerim kan çanağı. Ruhum boşlukta kaybolmuş. Gözlerimin içi parlamıyor ne zamandır. Ne zamandır ben yoğum. Benim içimde bir sen yaşadı, bir, sen büyüdü. Herkes gibi o da zamanı geldiğinde öldü. Yerini ne kimseye verebildi, ne de yalnızlığıyla avundurabildi kalbim. Anlayacağın koskoca bir sevdada tek kaldı. Günlerce gecelerce resmine bakarak uyukladı. Kulağı hep kapıda, vurulunca sen geldin diye sevindi. Her rüzgâr esişinde kokun yanına sokuldu. Her bahar geldiğinde geleceksin diye bir kez daha ayağa kalktı. Her sonbaharda dağıldı yıkıldı. Bin parçaya ayrıldı.


Aslında dört mevsim değildi kalbim. Yalnızlıktı onun mevsimi. Saat 12’de de yalnız, gün doğarken de, çiçekler açarken de, sessiz kışta da. Sen mutluyken de yalnız, ben yanarken de. En çok sabahları üzülür. Her şey rüyaymış da, uyanınca maziyi tekrar yaşayacakmış gibi sevinir. Önce kalkar, saf bir tebessüm olur yüzünde. Gözleri güler. Yeniden doğmuş gibi. Sen yanındaymışsın gibi. Göz resmine takılınca anlar ki ne sen varsın, ne de olacaksın. Sen gitmişsin her şeyini toplayıp. Kol düğmelerin, güneş gözlüğün, parfümlerin hatta kırık anahtarlığın bile tamam. Tamam, da bir şey unutmuşsun sanki. Bir kalp belki de. Bir çift göz, sana muhtaç eller. Şikâyetçi değil yanlış anlama sakın, ama sevilmek istedi. Bir defaya mahsus başrol olmak.

Bir kere şarkılarda kendini okumak. Romanların satır aralarında kendine rastlamak. Hayatında ilk defa bir şeye ‘benim’ diyebilmek istedi. İlk defa bir insana, bir kalbe ‘benimsin’ diyebilmek istedi. Birisi için ağlamak, onun için her şeyi yapabilmek istedi. Her gün sabahtan akşama birini özlemek, günlüğünde ona satırlar ayırmak istedi. İlk defa kana kana sevmek istedi. Doğru; sevdi de, ağladı, onun için uykusuz kaldı, günlüğünü onun için yazdı, özledi.
Kendi koyduğu kuralları, hayatını öldürdü bir kalp için. Aşka dair yapılabilecek her türlü fedakârlığı yaptı, bütün acıları çekti. Sonunda… Sonunda iki yönlü ayrılık. Ya unutacak, aşkına sadık kalmayacaktı; ya da aşkını en içinde saklayacaktı. Acı tarafı gösterdi pusula. Çıkmaz yol. Harap oldu. Eridi. Tükendi.
Hak etmedi belki. Ama olsun. Öğrendi. Aşkı, sevdayı, kara sevdayı. Geceleri öğrendi. Gecenin dilini. Ayın yalnızlığına yoldaşlık etti. Penceresinin camından hiç ayrılmayan iri gözlerinden yaşlar her gece inci gibi akıverdi.



İşlemler


 
Alıntı ile Cevapla
 

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 17:59

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.