Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 24.06.16   #1
Kullanıcı Profili
Sinem
Guest
Avatar Yok
Standart 6-8 ay beslenme

6-8 ay beslenme


“Meğer dünyada annemin sütünden başka şeyler de varmış. Geçen gün muhallebi diye bir şey verdiler, eh fena değil. Dur bakalım, hepsi şapur şupur bir şeyler yiyip duruyor. Var bu işte bir keramet. O elindeki çikolatayı gözüme fena kestirdim ama sen bana onu galiba daha vermeyeceksin.”

Küçük gurme yiyeceklerle tanışıyor!

Ek besinlere geçiş bebek beslenmesinin en heyecanlı, en renkli ve bir o kadar da zor safhası. Aslında ne yaptığınızı biliyorsanız, inanın zor değil. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bebeklerin ek besinlere geçişi yıllardır tecrübe ediliyor ve tüm medeni ülkelerde ufak tefek görüş ayrılıklarıyla benzer kurallara bağlanmış durumda.

Yapmanız gereken 3 şey var:

- Bu temel kurallar konusunda mümkün olduğu kadar çok bilgilenmek
- Bebeğinizi tanımaya ve anlamaya çalışarak ondan gelen sinyalleri iyi okumak
- Bebeğinizin tercihlerine ve zamanlamasına saygı göstermek

Sevgili anne, Gurme Bebek’te dünyanın en önemli şeflerine, gurme bebeklerin annelerine rehberlik etmeye çalışıyoruz. Bu siteden ulaşacağınız bilgiler, gelişmiş ülkelerdeki uygulamalar ve Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiyeleri ışığında hazırlanıyor. Tavsiyelerimize güvenle kulak verebilirsiniz. Ancak ek besinlere geçişte öncelikle muhakkak doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin.

Katı gıdaya geçişin altın kurallarını dikkatle okuyun. Önemli olan bebekleri güvenli bir şekilde beslemektir. Bu ilk aşamada alerjik reaksiyonlar ve sindirim problemlerine karşı gözünüz açık olmalı. Dünyada uygulanan üç gün bekleme kuralı ve birinci aşama, ikinci aşama besinler ayrımı bu noktada çok işinize yarayacak.

Bebeklerimizi en iyi şekilde beslemek bizim milyonlarca yıldır içimizde taşıdığımız bir güdü ve insan neslini kuşkusuz bu güdü devam ettiriyor. Bu yola çıkarken küçük gurmenizi en iyi şekilde beslemek istiyorsunuz ve bunun yolları var. Örneğin saklama ve pişirme konusundaki uf**** detaylar bile bebeğinizin beslenme kalitesini çok arttırabilir ya da azaltabilir. Bebeğinizin doyduğundan emin olduğunuz kadar yeteri kadar iyi besin aldığından da emin olun!



İşlemler


 
Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 19:16

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.