PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eli Böğründe Yemek Tarifi


GeLincik
25.11.15, 00:31
Malzemeler;


1 kilo kuzu kuşbaşı
4 adet domates
10 adet sivri biber
300 g arp**** soğan
1 baş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Karabiber
Pul biber
Kekik
Tuz

Yapılışı;


Kuzu kuşbaşı etlerin üzerine pul biber, toz biber, karabiber, kekik ve tuz atılıp zeytinyağı gezdirilir ve harmanlanıp geniş bir tepsinin bir kenarına yayılır. Yanına kabuğu ile ikiye bölünen domatesler, başları alınan sivri biberler ve bütün olarak arp**** soğanlar dizilir. Ara ara sarımsak bırakılır. Biz ekmek fırınında pişirdik fakat siz evdeki fırında 200 derecede pişirebilirsiniz.