Kalben
17.06.16, 17:48
https://img-s2.onedio.com/id-571e04b66c007e3b4dadb0c5/rev-0/w-635/f-jpg-webp/s-670e0a535563e204bca188de72ac652934467295.webp
4 adet patates
16 dilim pastırma
2 diş sarımsak
2 YK frenk soğanı (ya da taze soğan)
1 TK toz kırmızı biber
Patatesleri elma dilim şeklinde kesin.
Bir kabın içinde sarımsağı püre haline getirip ya da çok ince kıyıp hafif zeytinyağı ve kırmızı toz biber ile patatesle beraber harmanlayın.
Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Pastırmaları ortadan ikiye yatay bir şekilde kesin, ve patateslere sarın.
Bu patatesleri bir fırın tepsisinde önceden 200 derece ısıtılmış fırında 15-20 dakika kadar pişirin.
Frenk soğanı ya da taze soğanı üzerine serperek servis edin.
4 adet patates
16 dilim pastırma
2 diş sarımsak
2 YK frenk soğanı (ya da taze soğan)
1 TK toz kırmızı biber
Patatesleri elma dilim şeklinde kesin.
Bir kabın içinde sarımsağı püre haline getirip ya da çok ince kıyıp hafif zeytinyağı ve kırmızı toz biber ile patatesle beraber harmanlayın.
Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Pastırmaları ortadan ikiye yatay bir şekilde kesin, ve patateslere sarın.
Bu patatesleri bir fırın tepsisinde önceden 200 derece ısıtılmış fırında 15-20 dakika kadar pişirin.
Frenk soğanı ya da taze soğanı üzerine serperek servis edin.