Kalben
17.06.16, 17:46
https://img-s2.onedio.com/id-571dfc189bc40b934ab08ab5/rev-0/w-635/f-jpg-webp/s-469c1c4b40d3b129ba1c8984434157bc6ca10690.webp
4 adet patates
25 ml. krema
25 ml tavuk suyu
4 adet sarımsak
2 YK tereyağı
Bir tencerede kabukları soyulmuş patatesleri ve sarımsağı haşlayın.
15-20 dakika kadar pişirin.
Piştikten sonra rondoya patatesi, kremayı, tavuk suyunu, sarımsağı ekleyin.
Rondoda çektikten sonra tereyağı ile karıştırıp tuz ve karabiberle tatlandırın.
Arzunuza göre üzerinde tereyağı parçası ile servis edin.
4 adet patates
25 ml. krema
25 ml tavuk suyu
4 adet sarımsak
2 YK tereyağı
Bir tencerede kabukları soyulmuş patatesleri ve sarımsağı haşlayın.
15-20 dakika kadar pişirin.
Piştikten sonra rondoya patatesi, kremayı, tavuk suyunu, sarımsağı ekleyin.
Rondoda çektikten sonra tereyağı ile karıştırıp tuz ve karabiberle tatlandırın.
Arzunuza göre üzerinde tereyağı parçası ile servis edin.