PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balık+Limon+Acı Pul Biber+Kimyon+Taze Kişniş/Maydonoz


Kalben
17.06.16, 17:42
https://img-s1.onedio.com/id-573c1981c30e4775189051ea/rev-0/w-635/f-jpg-webp/s-a73487e1279ff15a1e4cb16d77a27b1c8d7a417f.webp



8 Adet Sarıkanat
3 YK Limon Suyu
1 TK Acı Pul Biber
1 TK Kimyon
4 YK Taze Kişniş veya Maydanoz
Taze kişniş/maydanoz, limonsuyu, zeytinyağı, pul biber ve kimyonu bir kabın içinde karıştırın. Balıkların üzerlerine sürerek ister ızgarada isterseniz de 200 derece ısıtılmış fırında 15-20 dakika kadar pişirin. Kırmızı soğan ile servis edebilirsiniz.