PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balık+Salça+Krema+Sarımsak+Badem


Kalben
17.06.16, 17:38
https://img-s2.onedio.com/id-573c187ee6da068643ad94af/rev-0/w-635/f-jpg-webp/s-8ad642bd56cca0eab4bce7c0e58faa0fa5b86a82.webp




4 Adet Fileto Levrek
1 TK Salça
220 ml Krema
4 Diş Sarımsak
50 gr. File badem
Bir sos tenceresinde zeytinyağı ya da tereyağı ile sarımsak ve salçayı kavurun. Üzerine kremayı dökün ve pişirmeye devam edin. Eğer çok koyulaşırsa ise biraz su ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Fırını 200 dereceye ayarlayın ve önceden ısıtmaya başlayın. Sosu Balığın üzerine dökün ve yaklaşık 10-15 dakika kadar pişirin. File bademleri bir tavada kavurun. Balığı çıkardıktan sonra üzerine file bademlerden koyarak sunun. Dilerseniz istediğiniz taze otlardan da kullanabilirsiniz.