PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınlar Neden Gizemli Erkekleri Daha Çok Sever


GeLincik
26.11.15, 19:38
Kadınların kötü erkeklerden hoşlandığını biliyor muydunuz? Çok şaşırmış olsanız bile kadınların kötü erkek sevdiği araştırmalarla kanıtlanmış bir şey. Ama bunu okuyup da sırf kadınlar sizi sevsin beğensin diye kötü davranmaya kalkışmayın. Siz, siz olun kadınlara karşı yine de tedbiri elden bırakmayın. Kadın milletinin neyi ne zaman neden beğeneceği, seveceği hiç belli olmaz.
Kadınların kötü erkek sevdiğine dair yapılan araştırmayı paylaşalım. Ama bu araştırmaya güvenip kendinizi bırakmazsanız iyi olur deriz.
ABD New Mexico Üniversitesi tarafından 299 erkek üzerinde yapılan araştırmanın sonuçları değerlendirildiğinde kadıların umursamaz, kendini beğenmiş ama zeki erkeklerden hoşlandığı sonucunu ortaya koydu.


Araştırmaya katılan erkekler kadınlar arasında popüler olan erkeklerden seçildi. Araştırmaya katılan erkeklerin, fazla eşliliği tercih eden ve daha çok kısa dönemli ilişkiler peşinde olan erkekler oldukları tespit edildi.
Yapılan başka araştırmada da gizemli yönleri olan erkeklerin kadınlar üzerinde daha fazla etki bıraktıkları ortaya çıktı. 52 ülkede 35 bin kişi üzerinde yapılan bu araştırmada gizemli yönleri olan erkeklerin kadınlar üzerinde daha fazla etki bıraktıkları ve istedikleri kadınlara ulaşmakta fazla sıkıntı yaşamadıklarını ortaya koydu.

Lcia
26.11.15, 23:02
Kötü erkek seven kadınları cidden merak ediyorum. Kadınlar olarak biraz savaşa meyilli olabiliriz. Sert mizaçlı erkeklerle didişmekten keyif alırız hele bir de zaferler kazanıyorsak. Ama asla bu bir aşk olamaz ve ya o tarz bi duygu. Kadınlar birilerinin kendi üzerinde hakimiyet kurmasına hem tahammül edemez hem de bu durumdan sıyrılamaz. Buna genelde bağımlılık diyoruz. Sevmek değil güçsüzlüğün verdiği bir psikoloji.

Hayatınızda size zarar verdiği halde kopamadığınız adamlar varsa sakin olun derin nefes alın ve uzaklaşın. Çünkü yaşadığınız şey bir aşk değil.