Daphne
25.05.16, 00:06
Malzeme
- 300 gr Kültür mantarı
- 2 adet çekirdeksiz domates (küp kesilmiş)
- 1 demet taze soğan (ince dilimlenmiş)
- 1 adet közlenmiş kırmızı dolmalık biber (ince kıyılmış)
- 1 adet közlenmiş yeşil dolmalık biber (ince kıyılmış)
- 2 adet sivri biber (acılı-acısız) (ince dilimlenmiş)
- Çeyrek demet maydanoz (ince kıyılmış)
- Zeytinyağı-sirke veya limon
- Tuz-biber
Hazırlanışı
1. Mantarları limonlu suda haşlayın
2. Kurulayıp ister dilimleyin, isterseniz dörde bölün.
3. Diğer bütün malzemeler ile karıştırın.
4. Zeytinyağı-sirke veya limon suyu ile tuzunu ve karabiberlerini ilave edip iyice karıştırıp servis yapın
Alıntı.
- 300 gr Kültür mantarı
- 2 adet çekirdeksiz domates (küp kesilmiş)
- 1 demet taze soğan (ince dilimlenmiş)
- 1 adet közlenmiş kırmızı dolmalık biber (ince kıyılmış)
- 1 adet közlenmiş yeşil dolmalık biber (ince kıyılmış)
- 2 adet sivri biber (acılı-acısız) (ince dilimlenmiş)
- Çeyrek demet maydanoz (ince kıyılmış)
- Zeytinyağı-sirke veya limon
- Tuz-biber
Hazırlanışı
1. Mantarları limonlu suda haşlayın
2. Kurulayıp ister dilimleyin, isterseniz dörde bölün.
3. Diğer bütün malzemeler ile karıştırın.
4. Zeytinyağı-sirke veya limon suyu ile tuzunu ve karabiberlerini ilave edip iyice karıştırıp servis yapın
Alıntı.