PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek kemer cüzdan tesbih seti


milkaya
23.01.22, 17:00
Bir yanım keskin görüşlü idealist diğer yanım hayalperest, şehvet düşkünüydü. Hayatı doya doya yaşamanın ten/ ruh birlikteliğinden bildiğim için ne ruhumun ne de tenimin arzularını terbiye etmiyordum. Ruhumu özgürleştirmek için yaşıyordum adeta.

Hem ruhumu düşüncelerimle seviştirmek hem de kendi yeteneklerimi geliştirmek için göze alamayacağım tehlike yoktu. Bilginin hazinesine kavuşmak için yanıp tutuşuyordum, edebiyat dünyasına adımı altın harflerle yazdırmak için ürkek ama emin adımlarla emekliyordum. Çok fazla incinen bir ruhum yaratıcılığımı parlatıyordu. Ruhum derinleştikçe algıda seçiciliğim de derinleşiyordu. Etrafımdaki insanların sahte aşkları sahte hayattan beni içten içe sahte ve bayağı olandan uzaklaştırıyor gerçeğe/samimi olana daha çok yaklaştırıyordu.

Ne sözde kahramanlığı ne de sözde romantizme tahammülü yoktu benim. Vurdumduymaz yüreğimi benim/ başkalarının başına gelen en küçük bir talihsizlik bile paramparça etmeye yetiyordu. Bir yandan Fransa'nın değil, dünya vatandaşı olmak diğer yandan kitapların dünyasını keşfederek çağımı aşmak istiyordum. Fransa dönüşü arkadaşıma Erkek kemer cüzdan tesbih seti (https://www.isimlicakmak.com/erkek-cuzdan-cakmak-tesbih-seti/) almıştım hediye olarak. Kendi yeteneklerimin far kunda olduğum için beni farklı kılan değerlerimi de farkındaydım.

Sağlığımda üne kavuşmamam, fiziğimden dolayı benimle alay edilmesine, aşklarımdaki başarısızlığıma... Üzülmüyordum. Çapsız insanların dünyasında başarısız mutsuz parasız aşksız ok mak bir onurdu benim için. Başarısızlığım /mutsuzluğum bana bayağı bir insan olmadığımı kanıtlıyordu. Aşağılık duygusu tahtını gurura bırakmıştı içimde. Naif ruhumu zırhlarla koruyan gururum insanları değil kendimi dikkate almamı istiyordu ben den. Toplumdan da yavaş yavaş elimi/ ayağımı bu yüzden çektim. Kendimi kendi içimde saklayacaktım toplumun kirli elleri içime uzanmasın diye. Daha fazla incinmemek için korumalıydım kendimi kahramanım Julien gibi toplumu karşıma alarak. Ruhumu kimsenin emrine sunmadığım gibi ekmek paramı kazanmak için çalıştığım işlerde bile yapmam gerekenlerden fazlasını yapmıyordum.