PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yangın kapısı fiyatları


milkaya
16.01.22, 16:29
Yangın kapısı (https://yanginkapisiistanbul.com/) fiyatları üretici firmadan firmaya değişkenlik gösterebilmektedir. Kalitesi ve dayanıklılığına benzer fiyatlarda artış gösterebilecek birkaç unsur bulunmaktadır. Yangın kapıları müşterilerin özel taleplerine göre değişebilmektedir. Fiyatlarını etkileyen birkaç unsuru şu şekilde belirtebiliriz;

⦁ Genişlik ve yükseklik ölçüleri
⦁ Kapılarının tek kanatlı veya çift kanatlı olması
⦁ Yangın kapısının rengi
⦁ Yangına dayanıklılık seviyesi
⦁ İstenilen aksesuarlar
⦁ Yangın kapısının tam kasa veya yarım kasa olması
⦁ Hava sızdırmazlık fitilleri
⦁ Elektrikli kilit karşılığı
⦁ Kapı kapatıcı
⦁ Kapı tutucu

Bunun gibi daha birçok unsur vardır fiyatta değişkenlik gösterebilecek. Yani fiyatlar aslında bir nevi kişiye özel artış veya azalma gösterebilmektedir. Bu sebeple dilediğiniz gibi size özel hazırlanmış yangın kapılarına sahip olabilirsiniz. Sizlere tavsiyem kaliteli ve dayanıklı bir yangın kapısı tercihinde bulunmak olacaktır.

Yangın kapısı kullanım alanları
Yangın kapıları günümüzde birden fazla alanda kullanımı sürdürmektedir. Özelikle yangın kapıları devlet kurumlarına neredeyse zorunlu hale gelmiştir. Bu sebeple herhangi bir olası yangına karşı birçok alanda kullanımı görülen kapı çeşididir. Yangın kapısını görebileceğimiz bazı alanları sıralayalım;
⦁ Okul
⦁ Hastane
⦁ Alışveriş merkezleri
⦁ Restoran
⦁ Fabrika
⦁ Otel
⦁ Yüksek katlı apartmanlar
⦁ Devlet kurumları
Bunlar gibi pek çok alanda görebilmemiz mümkündür. Yangın kapısı fiyatları, yaptıracağınız firmadan firmaya göre değişebileceği gibi yaptıracağınız alana göre de değişebilmektedir. Yangın kapısı insan sağlığını koruyup yangın, duman gazının etkilerinden izole etmektir ve insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur. Bu nedenle sağlığımız için çok gerekli ve önemli bir kapı türüdür.

Yangın kapısı özellikleri
Seçeceğiniz yangın kapılarının birden fazla özelliği mevcuttur. Yangın kapısı fiyatları, seçeceğiniz özelliklere ve yangın kapısı türüne göre değişir. Örneğin; Paslanmaz yangın kapısı paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm dkp sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapısı prestij ve dayanıklılık için tercih edilir. Sizler de seçeceğiniz yangın kapısına göre bütçenizi ayarlayabilirsiniz. Yangın kapısı kurumlar ve çok katlı binalar için oldukça önemlidir. Kaliteli yangın kapıları sizin için çok daha kullanışlı olabilecektir. Bu nedenle satın almadan önce güzel bir araştırma yaparak ve sitemizi ziyaret ederek almanızı tavsiye edebilirim.