PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güvenlik Ağı


milkaya
16.01.22, 16:27
Güvenlik ağı inşaat alanlarında ve insanın güvenlik ihtiyacı duyduğu her alanda, yüksekten düşme olaylarında zayiatı engellemek adına kullanılır. Çalışanlar için bazı yükseklik önlemleri alınıyor olsa bile, en garantici yaklaşım güvenlik ağı kullanmak olur. İşçilerin yüksekten düşmesini engelleyen ağlar, aynı zamanda psikolojik olarak da destek sağlar. Yükseklik korkusu yaşayan işçiler, inşaat alanlarında güvenlik ağları kullanıldığı takdirde daha rahat hareket ederler. Güvenlik ağları, ileri teknoloji gerektiren çalışma prensibine sahip olmadığı için, herhangi bir problem anında el işçiliği kullanılarak sorun çözülebilmektedir.


Güvenlik Ağının Kullanılmasının Sağladığı Avantajlar
Yükseklik ve kullanım alanlarına göre kullanılan güvenlik ağı tasarımları da farklılık kazanır. Hız miktarının esnetilebilmesi için ağların gerginliği son derece önemlidir. Güvenlik ağı (https://shieldnetstore.com/tr/guvenlik-filesi-agi-sistemleri) nın kurulumu yapılırken, işçilerin düşme sırasında sıfır hasar almalarını sağlamak için gerekli analizler yapılır. Firmamız tarafından yapılan çalışmalarda, ağda oluşan basınç miktarının yükseklikle orantılı olması sağlanmaktadır. Bu sayede, herhangi bir düşme anında ağın altındaki boşluk herhangi bir zarara karşı dengelenmektedir. Can ve mal kayıplarının önlenmesi için, birçok farklı alanda uygulanılan güvenlik ağları uygun fiyat seçenekleri ile dikkat çekmekte. Kullanım alanlarınıza uygun ölçülerde ağları sizler için son kaliteli malzemelerden üretmekteyiz.

Güvenlik Ağı Kullanım Alanları
Firmamız bünyesinde uygulamakta olduğumuz güvenlik ağı uygulamalarında TS EN 1263-2 standartları çerçevesinde eylemlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Çalışanların iş güvenliği anlamında sorunsuz bir şekilde görevlerini yerine getirmeleri için, uyulması gereken her prensibe önem veriyoruz. İnsan güvenliğinin gerekli olduğu her ortamda güvenlik ağlarının farklı çeşitlerini kullanmanız mümkün. Kış aylarında kullanılmayan havuzlar için havuz filesi kullanabileceğiniz gibi, çocuk oyun parklarında çocukların rahatça oyun oynamaları için de oyun parkı filesi kullanılmaktadır. Herhangi bir ağ kullanmadan önce, alınacak olan ağın güvenlik gereksinimleri açısından tam anlamıyla yeterli olup olmadığından emin olunması gerekir. Güvenlik ağlarının çeşitleri, hangi alanlarda ağ kullanımının faydalı olacağı gibi soru işaretlerini bulunuyorsa firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Dilediğiniz ağı uygun fiyat seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz.