PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : galatasaray haberleri


şerif
25.10.20, 10:20
Fatih Terim'den flaş gönderme! "Artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamada hakemleri eleştirdi. Deneyimli teknik adam, Falcao'nun kırmızı kartı için, "Falcao hiç kırmızı kart görmedi. Hakemler veya artık kurul dediler ki, biz bunu atalım, rekor bizde olsun. Saçma sapan kartlar yani." ifadesini kullandı. Başarılı çalıştırıcı, basın toplantısında ise "Bilinsin ki, artık kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım" diyerek yönetime mesaj yolladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada hakemleri hedef aldı. Falcao'nun kırmızı kartına isyan eden deneyimli teknik adam, "Falcao hiç kırmızı kart görmedi. Hakemler veya artık kurul dediler ki, biz bunu atalım, rekor bizde olsun. Saçma sapan kartlar yani." ifadesini kullandı.
"GEÇEN HAFTA BİR ŞEY DEMEDİK!"
Geçen haftaki Alanyaspor maçında Etebo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyona da değinen Terim, "Etebo'nun sarı kartları sarı kart olabilir ama Etebo'nun ikinci sarı kartından 2-3 saniye önce Alanyalı 9 numaralı oyuncunun Luyindama'ya arkadan darbesi var, Luyindama kendini atmadığı için ona bakılmadı, biz de bir şey demedik." dedi.

"ERZURUM BİR ŞEYLERİN BAŞLANGICI"
Fatih Terim, maçla ilgili ise şu ifadeleri kullandı: "Zaman zaman iyi olmasak da oyunun genelinden memnunum. Genel olarak kontrolümüzde geçti, daha önce koparabilirdik maçı ama olmadı. Fatih Terim: Yine oyunun en kritik zamanında 10 kişi kaldık ama sonrasında rakibe şut şansı vermedik. 3 puan almayı becerdik. Umarım iyilerin başlangıcı olur burası. Erzurumspor genel olarak bir şeylerin başlangıcı oluyor. Ben de öyle inanıyorum. İnşallah öyle olacaktır."


BASIN TOPLANTISINDA BOMBA SÖZLER!
Fatih Terim, basın toplantısında ise bu kez kulüp içindeki bazı isimlere sert mesajlar yolladı. Son dönemde yönetimle transfer konusunda sorunlar yaşadığı iddia edilen deneyimli teknik adam, "Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin arkamdan planlarını bilmiyor değilim. Her şeyin farkındayım. Benim Galatasaray taraftarına sözüm var. Sabırla sessiz kalıyorum. Bu, hiçbir şeyin farkında olmadığım anlamına gelmesin. Bilinsin ki, artık kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım" diyerek isim vermeden yönetime mesaj yolladı.

şerif
26.10.20, 09:01
Fatih Terim ne demek istedi? Şimdi gözler Mustafa Cengiz'de
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in BB Erzurumspor maçı sonrası söylediği, "Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin arkamdan planlarını bilmiyor değilim" sözleri merak uyandırırken, gözler başkan Mustafa Cengiz'e çevirildi.

Galatasaray'da gündem Fatih Terim'in Erzurumspor maçından sonra yaptığı açıklamalar… Özellikle söylediği "İçeride veya dışarıdakilerin arkamdan planlarını biliyorum" sözleri… En dikkat çekici olanlardan bir başkası da, "Çeşitli defalar Galatasaray taraftarlarından kopartıldım. Bu sefer gelirken söz verdim ve sözümü tutmaya çalışıyorum" ifadesi... Ayrıca, "Sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum" sözleriyle de kızgınlığını ortaya koydu.'İçerdekiler' derken yönetimi, 'dışarıdakiler' derken başkan adaylarını kastetmiş olabileceği ifade ediliyor.
GÖZLER CENGİZ'DE!
Fatih Terim'in, Erzurumspor maçı sonrasında basın toplantısında "Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin arkamdan planlarını bilmiyor değilim" sözleri resmi siteye koyulmadı. Terim'in Başkan Mustafa Cengiz ve yöneticileri hedef alması sonrasında gözler yarın Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşecek yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Cengiz'in kurmayları ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra basının karşısına çıkması bekleniyor. Başkan daha önce "Ayrı ayrı fikirlerdeysek ayrı ayrı yollara gitmemiz gerekir" demiş ve köprüleri atmıştı.

AYRILACAK MI?
UEFA Kupası'nın kazanmasının ardından Fiorentina'ya gitmesi dışında Fatih Terim, Özhan Canaydın ve Ünal Aysal dönemlerinde görevinden uzaklaştırılmıştı. Son dönemde yönetimle ters düşen deneyimli hocanın şimdi yine böyle bir ayrılık arifesinde olup olmadığı merak ediliyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar gelişmeleri yakından takip ederken İmparator'un bir daha ayrılmasını istemiyorlar.

şerif
27.10.20, 09:46
Babel ile devam
Erzurum'a karşı forma giyemeye Feghouli'nin yine yedek kalması bekleniyor.


Erzurum'a karşı forma giyemeyen Feghouli'nin yine yedek kalması bekleniyor. Terim, BB Erzurum karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Babel ile maça başlayacak. Diğer kanatta Emre Kılınç görev yapacak.

şerif
28.10.20, 11:30
Onyekuru'dan Galatasaray'a transfer mesajı: Beni alın!
Galatasaray'da son dakika haberi... Sarı kırmızılılar, ara transfer dönemi için şimdiden çalışmalarına başladı. Bu bağlamda Aslan'da ibre eski yıldızları Henry Onyekuru'ya yöneldi. İşte detaylar...



Yaklaşık 1.5 sezon kiralık olarak Galatasaray formasını giyen ve büyük iz bırakan Henry Onyekuru birkez daha transfer gündeminde... Sezon başında büyük uğraşlara rağmen Monaco'nun bırakmadığı Nijeryalı yıldız, Sarı-Kırmızılılar'a haber yolladı.
FORMA ŞANSI BULAMIYOR
Son dönemde forma şansı bulamayan ve takımda mutsuz olan Onyekuru'nun menajeri aracılığıyla Galatasaray'la temas kurduğu ve "Beni alın" mesajını gönderdiği belirtiliyor.

BU KEZ STRATEJİ FARKLI OLACAK
Takvim'in haberine göre Sarı-Kırmızılılar birkez daha genç futbolcu için harekete geçme kararı aldı. Ancak yönetim transferde bu kez farklı bir strateji uygulamaya hazırlanıyor.


Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! İşte favori takım

FFP KISKACINDAN KURTULUYOR
Gelecek sezon 'sattığın kadar al' kıskacından kurtulacak olan Galatasaray'ın devre arası Monaco'ya zorunlu satın alla opsiyonlu kiralama teklifi yapması bekleniyor.

TERİM'İN BÜYÜK GÖZDESİ
Geçtiğimiz 2 sezonda kiralık olarak Galatasaray formasını giyen Henry Onyekuru, Fatih Terim'in en çok beğendiği isimlerin başında geliyor.

FORMAYI UNUTTU
Sezonun ilk bölümünde 11'de şans bulan Henry Onyekuru 3 haftadır kadroya giremiyor.

şerif
29.10.20, 09:13
Galatasaray’a süper golcü! Daha 18 yaşında
Son dakika Galatasaray transfer haberi: Ocak ayı transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, genç yeteneğin peşinde... Terim, Sparta Prag’da attığı gollerle parlayan 18’lik Adam Hlozek’i işaret etti. Transfer ‘imkansız’ görünse de yönetim şartları zorlama kararı aldı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray, genç yeteneğin peşinde... "Artık geleceğe yatırım yapacağız" diyen Fatih Terim, Çekya Ligi tarihinin en genç gol atan ismi Adam Hlozek'i gözüne kestirdi. Geçen yıl oynadığı futbolla göz dolduran 2002 doğumlu Hlozek, Sparta Prag'la lige yine fırtına gibi girdi. 6 maçta 4 gol atarken 5 de asist yaptı. 1.86 boyundaki oyuncunun, Çek futboluna belki de tarihi başarıları yeniden yaşatabilecek yetenekte bir oyuncu olduğu yorumları yapılıyor.

KİRALIK GELEBİLİR
Oyuncuyu yakından izleyen scout ekibi, Galatasaray'ın iki eski oyuncusu Baros ve Ujfalusi'nin Hlozek ile ilgili fikirlerinin yer aldığı ayrı bir raporu da Terim'e sundu. Hlozek'in PSG, Real ve Bayern gibi dünya çapında bir takıma gitmeden önce basamak arayabileceği vurgulandı. Şu an alınması veya kiralanması halinde büyük iş yapacağı belirtilirken sarı-kırmızılı yönetimin, 18'lik star için tüm şartları zorlamaya hazır olduğu bildirildi.

şerif
30.10.20, 09:56
Son dakika haberi: Galatasaray'da bir futbolcunun corona testi pozitif çıktı!
Son dakika haberi: Galatasaray bir futbolcunun corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıkladı. Yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital’ın katkılarıyla yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve sadece bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır." ifadeleri kullanıldı.



İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA:
Cumartesi günü karşılaşacağımız MKE Ankaragücü maçı öncesi Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital'ın katkılarıyla yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve sadece bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır.
Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

şerif
31.10.20, 09:48
Galatasaray'da ilk hedef Yunus Mallı
Aslan, hem 10 numara hem de kanatlarda oynayan 28 yaşındaki futbolcuyu renklerine katmak istiyor. Cimbom devre arası transferi için şartları zorlayacak.


Transfer dönemlerinde geç kalan Cimbom bu kez kolları erkenden sıvayacak. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, scout ekibiyle birlikte listesini yönetime erkenden iletecek. Kadroya yeni katılacak isimler için böylece son ana kadar beklenmeyecek ve imzaları atacaklar. Sarı-kırmızılıların ana hedefi Yunus Mallı. Kontratında son senesine giren Wolfsburg'lu oyuncu öncelikle devre arasında zorlanacak. Olmazsa sezon sonu için ön anlaşma yapılacak.
ALMANYA'DAN ÇIKMADI
Yunus Mallı kariyerine Kassel'de başladı. Mönchengladbach sonrası Mainz 05'e transfer oldu. Burada yıldızını parlattıktan sonra 12.5 milyon euro'ya Wolfsburg'a geçti. Yeşil-beyazlılarda beklenilen performansı gösteremeyince de hem geçen ara transfer döneminde hem de bu yaz Union Berlin'e kiralandı. Galatasaray, Younes Belhanda'nın sezon sonu bitecek yüksek kontratından çıkarak bonservis bedeli olmadan Yunus Mallı'yı renklerine katmayı planlıyor.
İLK DEFA TERİM ÇAĞIRDI
Fatih Terim, Milli Takımın başındayken 13 Kasım 2015'te Yunus Mallı'yı ilk defa ay-yıldızlı ekibe davet eden isim olmuştu. Usta hoca, oyunculuğunu ve karakterini beğendiği Yunus'u takımda görmek istiyor.


Rapor açıklandı! Şampiyonlar Ligi'ne Fernando Muslera damgası

Galatasaray - Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Albayrak görevde

Kalesini kapatamıyor
TERİM'İN YORUMU: İŞİ HEMEN BİTİRİR
Yunus Mallı, Mainz 05'den Wolfsburg'a transfer olduğunda Fatih Terim, Milli Takım'dan öğrencisini şu sözlerle övmüştü: "İş ahlakı mükemmeldir. İdmanlarda sessizdir ama çok çalışır. Fiziği güçlü ve süratli. Bazen görünmez olur ama işi bitirir. Görev verildiğinde en iyisini yapar. Forvette de oynar, forvet arkası da. Çok yetenekli. Ceza alanına girdiğinde etkili şutlar atar. Dar alanda patlama sürati çok iyi. Bencil değildir. Gol de atar, arkadaşlarına asist de yapar"

şerif
02.11.20, 08:53
Galatasaray kazansa da değişim kaçınılmaz!
Galatasaray'da gündem üst üste iki haftadır alınan galibiyetlere rağmen oynanan kötü futbol... Sarı-kırmızılılar, Erzurum ve Ankaragücü maçlarında pozisyon üretemezken 26 şut attı ama bunlardan sadece 6’sını isabet ettirebildi. Terim de “Kazanıp işleri yoluna koymak çok daha kolaydır” diyerek arayışta olduğunu gösterdi.

Galatasaray'da gündem üst üste iki haftadır alınan galibiyetlere rağmen oynanan kötü futbol… Lige iyi bir giriş yapan sarı-kırmızılı ekip son haftalarda büyük bir türbülansa girerken Erzurum maçıyla yeniden galibiyetlerine döndü. Bu hafta da Ankaragücü'nü mağlup etti. Ancak iki maçtan 6 puan çıkarmasına karşın göreceli zayıf rakipleri karşısında ortaya konulan futbol büyük eleştiri aldı. Cimbom iki maçta da kaleye gitmekte zorlandı. Ankaragücü maçında son dönemde eleştirilen ve sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Younes Belhanda dahi aranan isim oldu.

ŞAMPİYONLUK İÇİN YETMEZ
Geçen hafta Falcao, bu hafta Diagne topla buluşmakta zorlandı. Son maçta gol de sahanın en iyisi Saracchi'nin kişisel çabası ve Babel'in adrese teslim tek vuruşunda geldi. Ankaragücü karşısında ilk yarıda gelen bu gol aynı zamanda 6 şut çeken Cimbom'un kaleyi bulduğu tek şuttu. Son iki maçta 26 şut çekilmesine karşın 6'sı kaleyi buldu. Yorumcular ve taraftarlar, şampiyonluk için bu futbolun yetmeyeceği görüşünde birleşirken Fatih Terim de, "Kazanıp işleri yoluna koymak çok daha kolaydır" deyip duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi ve toparlanma sözü verdi.

ORTA SAHA BİR OKAN ETMEDİ
Galatasaray'ın Ankaragücü karşısında kötü oyununun merkezinde orta sahanın fren yapması vardı. Belhanda'nın yokluğunda sahaya kaptan olarak çıkan ve orta sahada görev yapan Ömer pek çok istatistikte sıfır çekti. Orta saha oyuncuları hücumda hiç isabetli şut çekemedi. Defansif oyuna ise sadece 4 kez top çalarak yardım edebildiler. Toplamda kaleci Okan Kocuk (8) kadar isabetli uzun top atamadılar.

İŞTE O KORKUTUCU RAKAMLAR:

Ömer (3), Etebo (1) ve Taylan (1) 5 şutta kaleyi bulamadı.
Ömer (0), Etebo (1) ve Taylan (1) sadece 2 kilit pas verebildi.
Ömer (0), Etebo (0) ve Taylan (2) aldıkları hava topu 2'de kaldı.
Ömer (0), Etebo (1) ve Taylan (1) sadece 2 kez adam geçebildiler
Ömer(0), Etebo (1) ve Taylan (3) maç boyunda 4 kez top çaldılar
Ömer(1), Etebo (2) ve Taylan (1) 4 kez top kestiler.
Ömer(0), Etebo (1) ve Taylan (0) tüm orta saha sadece 1 kez top uzaklaştırdı
Ömer(5/1), Etebo (0) ve Taylan (0) orta saha oyuncuları tek bir isabetli orta yaptı
Ömer (2/0), Etebo (5/3) ve Taylan (4/3) sadece 6 uzun toplarında başarı sağladılar.

şerif
03.11.20, 08:56
Galatasaray'da flaş transfer harekatı! Ahmed Musa...
Galatasaray'da son dakika transfer haberi... Ara transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Cimbom, sol kanat için Ahmed Musa'yı gündemine aldı.

Al Nasr taraftarlarının büyük baskısıyla sözleşmesi feshedilen Ahmed Musa Galatasaray'ın gündemine girdi… Bir süre önce scout ekibinden, bonservisi elinde olan oyuncularla ilgili rapor isteyen Terim'e Musa içinde bir rapor verilmişti. Bu raporda, Musa'nın Suudi Arabistan'da balansını kaybettiği, ligi kendi kalitesinin altında gördüğü için konsantrasyon zorlukları yaşadığından bahsedildi.


Nijeryalı yıldızın sorununun kalite değil psikolojik olduğunun altı çizildi. Risk transferi olarak yorumlandı. Bu rapor kenarda dururken sürpriz bir gelişme oldu ve bonservisini eline alan 28 yaşındaki oyuncunun menajeri, Galatasaray yönetimi ile temas kurdu. Yöneticiler, Ahmed'in menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi ve şartlarını öğrenildi. Tarafların ara transfer için sözleştiği belirtildi.


Kanatlarda ve forvette oynayabilen Ahmed Musa, Al Nasr'ın yanı sıra Leicester, CSKA Moskova ve Venlo formaları giydi.
.

şerif
04.11.20, 09:38
Galatasaray kalesine duvar ördü Sarı-kırmızılılar, 7 haftası geride kalan ligde kalesinde sadece 5 gol gördü. Bu başarılı performansıyla en az gol yiyen ikinci takım oldu.

Galatasaray, Süper Lig'de son iki haftada aldığı 2 galibiyetle rahat bir nefes alsa da futbolu otoriteler ve taraftarlar tarafından yeterli bulunmadı. Özellikle pozisyon üretemeyen hücum hattı ve orta saha eleştirilerden nasibini aldı. Buna karşılık Cimbom'un savunması sarı-kırmızılılara güven veriyor. Bu sezon ligde 7 karşılaşmaya çıkan Cimbom, rakip ağları 9 kez sarsarken, kalesinde sadece 5 gol gördü. Sarı-kırmızılı takım, bu istatistiğiyle ligin en az gol yiyen ikinci takımı oldu.
BİR DE MUSLERE OLSAYDI
Alanyaspor 2, Galatasaray ile Konyaspor da 5'er gol ile 7 haftalık dilimde en az gol yiyen ilk 3 takım arasına girdi. Marcao ve Luyindama'nın yüksek performansı defansı ayakta tutarken solda Saracchi, sağda ise Omar da ileri geri çalışarak öne çıkmayı başardı. Galatasaray böylece defansta son 15 yılın en iyi ikinci başarılı performansına imza attı. Bu durum, 'kalede bir de Muslera olsa kim bilir neler olurdu' yorumları yapılmasına neden oldu.

OKAN İLE DEVAM
Fatih Terim'in, son iki haftada kaleyi koruyan Okan Kocuk'un performansından çok memnun olduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın, bariz bir hata yapmaması halinde gelecek haftalarda da Okan ile devam etme kararı aldığı ifade edildi. Son iki karşılaşmada ağlarında sadece bir gol gören Okan, Sivasspor maçında da sarı-kırmızılı takımın kalesini koruyacak.

3 MAÇTA GOL YEMEDİ
Galatasaray, bu sezon çıktığı 7 maçın 3'ünde kalesini gole kapattı. Başakşehir, Fenerbahçe ve Ankaragücü maçlarında kalesini gole kapatan Cimbom, Gaziantep FK, Kasımpaşa ve BB Erzurumspor karşılaşmalarında kalesinde birer gol gördü. Sarı-kırmızılı takım, kalesinde en çok golü ise 2-1 yenildiği Alanyaspor maçında gördü.

şerif
05.11.20, 09:08
Fatih Terim çözüm arıyor! İşte idmanda denenen varyasyonlar
Son iki maçta alınan galibiyetlerden çok memnun ama iyi futbol da istiyor. Ancak Belhanda, Marcao ve Saracchi’nin sakatlığı büyük handikap olarak duruyor. Bu nedenle de kayıp yaşamamak için farklı varyasyonlar deniyor. İşte Terim'in idmanlarda denediği varyasyonlar ve detaylar...

Galatasaray'da Demir Grup Sivasspor maçı için alarm verildi. BB Erzurumspor'un ardından Ankaragücü'nü de mağlup eden sarı-kırmızılı ekip galibiyetlerine devam ederken ortaya koyduğu futbol otoriteleri ve taraftarlar tarafından beğenilmemişti. Nitekim Tecrübeli çalıştırıcı da Başkent ekibiyle oynanan maçın ardından alınan galibiyetlerden memnun olduğunu belirterek, "Daha iyi oynamalıydık. Daha iyi oynadığımız zamanlar elbette gelecek. 3 puanla bitmesi benim ve Galatasaray adına önemliydi" ifadesini kullanmıştı.
LINNES SOLA
Teknik direktör Fatih Terim ayrıca, herkesi mutlu edecek futbol için "Yeter ki sakatlık olmasın, gerisini biz hallederiz" sözü vermişti. Ancak zorlu Sivas deplasmanı öncesinde Belhanda'dan sonra Marcao ve Sarachi'yi kullanamayacak olması sarı-kırmızılı hocanın canını sıktı. Başarılı hoca, Uruguaylı sol bekin yerine Linnes'i, Brezilyalı stoperin yerine de Donk'u defansa koymayı düşünüyor. Ancak Ankaragücü maçında olduğu gibi verimsiz Ömer, Etebo ve Taylan orta sahasıyla Sivas karşısına çıkmayı düşünmüyor. Bu nedenle de eldeki kadronun üzerinden farklı denemeler yapıyor.

TAYLAN'IN GÖZÜ GÜNEŞ'TE
Bu sezon istikrarlı bir futbol ortaya koyan Taylan Antalyalı, Fatih Terim'in değişmez isimleri arasına girmeyi başardı. Genç futbolcu, Galatasaray'ın oynadığı 7 lig, 3 Avrupa maçında da görev aldı. Yarın A Milli Takım kadrosu açıklanacak ve Taylan şimdi ay-yıldızlı formayı giymenin hayallerini kuruyor. Başarılı futbolcunun bir önceki aday kadroya çağrılmaması sarı-kırmızılı camiada ve sosyal medyada tepki ile karşılanmıştı.
SÜRPRİZ YAPABİLİR
Regista'sı yani topla çıkacak ön liberosu olmayan Terim'in, Marcao'nun sakatlığında Donk ve Luyindama'yı birlikte oynatması bekleniyor. Ancak tecrübeli hoca bu konuda da çok emin değil. Arkadan şişirilecek toplara kalmak istemiyor. Bu yüzden stoper konusunda farklı denemeler yapıyor.
Geleceğin Ozan Kabak'ı olarak görülen ancak son dönemde maç kadrosuna giremeyen Emin Bayram'ı deniyor. Ömer Bayram ve Martin Linnes'i de sol stoper gibi oynatıyor. Donk şu anda yüzde 80-85 ihtimalle Sivas deplasmanında stoperde oynayacak gibi dursa da Terim'in bir sürpriz yapabileceği konuşuluyor.

İŞTE FOTOMAÇ FARKIYLA TERİM'İN İDMANLARDA DENEDİĞİ VARYASYONLAR:
-Taylan ve Etebo değişmeli 6 ve 8 oynuyor. Emre Akbaba 10 numara oluyor. Ömer Bayram sol beke geçiyor. Donk stoperde kalıyor.
-Bir kanada Feghouli diğerine Babel'i koyan Terim, Arda'yı 10 numara deniyor. Donk'u ön libero oynatıyor. Taylan'ı 8 numara kullanıp, orta saha kurgusunu değiştiriyor.

-Akbaba'yı hızlı kanat oyuncusu gibi kullanıyor. Babel'i forvet arkasına geçiriyor. Emre Kılınç'ı diğer kanada koyuyor. Etebo ve Taylan'la devam ediyor.
-Terim, Pazar gününe kadar en doğru ve galibiyete gidecek kadroya ulaşmayı hedefliyor.
NEREDE OYNAYACAKLAR?
Fatih Terim, Sivas maçı öncesi ideal kadrosunu ararken henüz netleşmiş bir şey yok. Hatta birçok ismin nerede oynayacağı bile belli değil… Omar forma giyecek ama sol bekte de oynayabilir. Taylan'ın da forması garanti gibi... Ancak 6'mı, çift 8'den birisi olarak mı oynayacağı şüpheli... Ayrıca Babel'in de kesin olarak forma giymesi bekleniyor. Ancak forvet arkasında mı, sol açıkta mı, hatta forvette mi oynayacağı belli değil.

.

şerif
06.11.20, 09:30
Bana böyle adamlar getirin! İşte Fatih Terim'in verdiği talimatlar
Son dakika Galatasaray haberi: Sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, devre arasında Marcao ya da Luyindama'nın satışından gelecek parayla yeni bir takım kurmayı planlıyor. Devre arası için yönetimden söz olan tecrübeli teknik adam, transferler için şartlarını belirledi. İşte o talimatlar ve tüm detaylar...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, devre arasında Marcao ya da Luyindama'nın satışından gelecek parayla yeni bir takım kurmayı planlıyor. Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan son olağanüstü toplantıda bunun sözünü de aldı. Beklediği gibi 15-20 milyon euro'luk satış gerçekleştirmeleri durumunda kiralıklar dahil 4 veya 5 oyuncu ile kadrosunu güçlendirmek ve geliştirmek istiyor. Bu nedenle bir çerçeve de belirledi.

SERT HATTA KAVGACI OLACAK
Terim, alınacak isimlerde istediği şartları ise scout ekibine şu şekilde sıraladı.

Galatasaray'da oynamanın ne demek olduğunu bilecek. Yabancı bile olsa Galatasaray'da oynadığı için GURUR duyacak.
ASİ olacak. Yenildiğimiz zaman soyunma odasında isyan edecek. Koşmayan arkadaşına tepki koyacak.
YETENEKLİ olacak.
Yeteneklerinin yetmediği yerde GÜÇLÜ olacak. GÜCÜNÜN yetmediği yerde HIRSINI ortaya koyacak.
SERT hatta KAVGACI bile olacak.
Yedek kaldığı zaman İTİRAZ edecek.
Yenilgi anlarında gerekirse arkadaşlarına bağıracak.

şerif
07.11.20, 09:25
Galatasaray'da sakatlık alarmı! 7 haftada 10 futbolcu sakatlandı
Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da sakatlıklar can sıkıyor. Sarı-kırmızılı ekipte, ligin geride kalan 7 haftasında sakatlık yaşayan oyuncu sayısının yüksek olması dikkat çekti. Kondisyoner Scott Piri'nin tempo düşürme kararı aldığı ifade edildi.

Galatasaray'da sakatlık yaşayan isimlerin arasına bu sefer de Radamel Falcao eklendi. Önceki gün yapılan idmanı yarıda bırakan oyuncu, bu hafta Demir Grup Sivasspor maçında oynamayacak.
Sabah'ta yer alan habere göre sarı-kırmızılı ekipte ligin başlamasının üzerinden sadece 7 hafta geride kalmasına rağmen 10 farklı futbolcu 11 kez sakatlanırken, sorunların büyük bir kısmının kas problemi olduğu belirtildi. Önceki gün de son olarak Falcao, sağ üst ön adale grubunda ağrı hissederek bu haftayı kaçırdı. Daha önce Galatasaray'da Saracchi, Marcao, Emre Taşdemir, Martin Linnes, Etebo, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Emre Akbaba ve Sofiane Feghouli de sakatlanmış, Saracchi iki farklı zaman diliminde sorun yaşamıştı.
Falcao, Galatasaray'a transfer olduğundan beri sakatlıkları nedeniyle 23 maçta takımını yalnız bırakırken, 29 karşılaşmada forma giyebildi.

SCOTT PIRI VİTES DÜŞÜRECEK
ABD'li kondisyoner Scott Piri, geldiği gibi takımın fiziksel seviyesini yükseltti ancak bu kez de kas ağrısı şikayetleri başladı. Belhanda, Saracchi ve Marcao'dan sonra Falcao da kas-adale sakatlığı yaşayınca Piri, milli arada idman temposunu düşürme kararı aldı.

şerif
08.11.20, 09:06
Yakın arkadaşı açıkladı! "Falcao Türkiye'ye aşık""Falcao Türkiye'ye aşık" Son dakika Galatasaray haberi: ESPN yorumcusu ve eski futbolcu Vargas, yakın arkadaşı Radamel Falcao ile ilgili, “Ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor” dedi. “Teknik heyette yer almak istediğini” de açıkladı.
Son olarak Ittihad ve Al Shabab takımlarından gelen teklifleri reddeden Radamel Falcao'nun, Galatasaray macerası daha uzun sürecek gibi görünüyor. Sakatlığı ve Kolombiya Milli Takımı'na çağrılmasıyla ilgili olarak kendisinden görüş alınan Falcao, "Korkulacak bir durum yok" dedi. Ayrıca ESPN FC yorumcularından, eski futbolcu Fabian Vargas, yıldız oyuncuyla telefonda görüştüğünü ve yaşadığı sakatlığın eski sakatlığı ile bir ilgisi olmadığını belirterek "Ön baldırında yaşadığı sakatlık her futbolcunun yaşadığı bir sakatlık" diye konuştu.

ÇOK MUTLULAR
Vargas, Falcao'nun devre arasında Galatasaray'dan ayrılacağı iddialarıyla ilgili ise, "Adı sürekli Arap takımlarıyla anılıyor. Ancak bana 'Galatasaray'dan ayrılmayı hiç düşünmüyorum' dedi. Galatasaray'da mutlu olduğunu söyledi. Lorelei ile birlikte İstanbul'a ve Türkiye'ye aşık olmuşlar" diye konuştu. Falcao'nun Terim ile iyi anlaştığını da ifade ederek, "Eğer teklif gelirse sözleşmesi bittikten sonra Galatasaray'da çalışmak istiyor. Çünkü Galatasaray'ın teknik heyeti eski oyunculardan kurulu" ifadesini kullandı.

şerif
09.11.20, 09:13
Younes Belhanda Galatasaray'a galibiyeti getirdi
Yükselişe geçen Belhanda, Sivas’ta Galatasaray'ı sırtladı. Bu sezonki 3. resmi golünü atan yıldızın ligdeki son 3 golü de dış sahada geldi


Galatasaray'ın tartışılan ismi Youness Belhanda, Sivas'ta takımına galibiyeti getirdi. Tecrübeli futbolcu, 19. dakikada Feghouli'nin pasında yerden ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderip, sarı-kırmızılıları öne geçirdi. Belhanda ikinci yarının başında Arda'nın attığı golün pasını vererek maçın adamı oldu. Faslı yıldızın, Erzurum deplasmanında sahaya kaptan çıktıktan sonra performans olarak yükselişe geçmesi dikkat çekti.

ATINCA TAKIM KAZANIYOR
Bu sezon resmi maçlardaki 3'üncü golünü atan Youness Belhanda'nın (Hajduk Split, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor) fileleri havalandırdığı 3 karşılaşmayı da Galatasaray kazandı. Öte yandan Youness'in Süper Lig'de attığı son 3 gol de deplasmanda geldi. Bu da Belhanda'nın gol için saha seçmediğini gösterdi. Teknik direktör Fatih Terim maçın ardından Belhanda'nın iyi oynadığını, kendisinden beklenenin de bu olduğunu söyledi


ASİSTİ GOLE TERCİH EDERİM
Belhanda, "Son 3 maçı kazandık. Güven için çok önemli. İyi fırsatlar yakaladık ve golleri attık. Daha iyi oyun için çok çalışmalıyız. Benim tercihim golden ziyade kolektif bir gol çalışması olduğu için her zaman asist yapmak. Kaptanım da pasımı gole çevirdiği için ayrıca çok mutluyum" dedi.

DÖNDÜLER!
Belhanda'nın golünde asisti Sofiane Feghouli yaptı. İkilinin uzun süre sonra birlikte skor üretmesi 'Nihayet döndüler' yorumlarını beraberinde getirdi. Bu arada Feghouli, Süper Lig'de 2014-15'ten bu yana 20 asiste ulaşan ikinci Galatasaraylı oyuncu oldu. (Diğeri Wesley Sneijder; 24 asist).

şerif
26.11.20, 09:38
Fatih Terim: Regista'yı boşverin forvet alın
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Kayserispor maçı sonrasında yönetimden forvet transferi istedi.
Kayserispor maçından sonra yönetimle görüşen Fatih Terim devre arasında mutlaka forvet takviyesi istedi. Sık sakatlanmayan, yaşı genç, penaltı dışında da gol atabilecek bir forvet istediğini söyledi. Regista ve hızlı sol açık transferlerinin kenara alınarak acilen golcü sorununun çözülmesini talep etti. Geç kalınmaması için listede yer alan isimlerle bir an önce temaslara başlanması gerektiğini kaydetti.