PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : trabzon haberleri


şerif
25.10.20, 10:13
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan takıma Fenerbahçe derbisi motivasyonu! "Kazanırsak..."
Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır, Pereira ile birlikte bordo-mavili oyuncuları topladı, Fenerbahçe derbisinin önemini anlattı. Çakır, "Uzun zamandır Kadıköy’de kazanamıyoruz. Bu maçı alırsak şehir yıkılır. Taraftar hepimizi bağrına basar" dedi
Karadeniz ekibinde Fenerbahçe karşılaşması öncesi motivasyon tavan yaptı. Bordomavili ekipte kaptanlar Uğurcan Çakır ile Joao Pereira takımı toplayarak bir konuşma gerçekleştirdiler. Uğurcan, özellikle takımın yenilerine Fenerbahçe maçlarının önemini anlattı, Kadıköy'de uzun süredir kazanamadıklarını hatırlattı. 24 yaşındaki eldiven "Trabzonspor için en önemli maç hangisi derseniz, işte bu maçtır. Uzun zaman sonra orada kazanmayı başarırsak taraftar sizi bağrına basar. Sevinçten şehir yıkılır" diye konuştu.

YENERSEK TARİHE GEÇERİZ
Uğurcan Çakır, sezon başında yeniden kurulan takım olma sancılarını yaşadıklarını belirterek bunu büyük maç galibiyetiyle atlatabileceklerini kaydetti. Genç file bekçisi "Fenerbahçe maçı bizim için büyük bir şans. Bu maçı kazanırsak önümüze daha rahat bakacağız. Ligin başında motivasyonumuz artacak" ifadelerini kullandı. Pereira da özellikle yabancı oyunculara yönelik yaptığı konuşmada "Yıllardır kazanamadığımız bu deplasmandan 3 puan alırsak adımız tarihe yazılır" diye konuştu.

3 KORONA 2 SAKAT
Fırtına'da Fenerbahçe derbisinde 5 oyuncudan faydalanamayacak. Karadeniz ekibinde Caleb Ekuban, Abdulkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen karantinada bulunuyorlar. Muhammet Taha Tepe ve Anders Trondsen de ameliyat oldukları için ilk devreyi kapatmışlardı.
.

şerif
26.10.20, 09:06
Trabzonspor'da Abdullah Avcı sesleri! Anlaşma detayları ortaya çıktı
Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı ile yarın İstanbul’da son görüşmeyi yapacak. Yayıncı kuruluşta dünkü programa çıkmayan tecrübeli hoca ile 3 yıllık anlaşma yapılacak.


Trabzonspor''da Başakşehir ve Fenerbahçe yenilgileri, Eddie Newton'u hedef tahtasına koydu. Başakşehir mağlubiyeti sonrası İstanbul'da bir toplantı yapan ve hoca değişikliğini masaya yatıran başkan Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı isminde karar kılmıştı. Salı günü Avcı'nın yaptığı mini sunumun ardından Trabzon'a giden ve Newton ile devam etme düşüncesinde olan başkan Ağaoğlu da Fenerbahçe maçı sonrası kararını değiştirdi.

BU SEZON İÇİN 7 MİLYON TL
Newton ile yolları ayırmayı düşünen bordo-mavili yönetim, Avcı'yı yarın açıklayabilir. Anlaşmanın 3 yıllık olacağı ve Avcı'nın bu sezon için 7 milyon TL alacağı öğrenildi. Bu yayıncı kuruluşta yorumcu olan Abdulah Avcı, dün akşamki karşılaşma sonrasında etik olmayacağı gerekçesiyle yayına katılmadı. Öte yandan yönetim içerisinde bir grubun İstanbulspor'u çalıştıran Fatih Tekke'yi gündeme getirdiği öğrenildi. Fakat Abdullah Avcı ismi bordo-mavili camiada ağırlık kazanınca Tekke'den vazgeçildi.

şerif
27.10.20, 09:23
Trabzonspor'da karar anı Trabzonspor'da karar anı Yönetim, Başkan Ahmet Ağaoğlu’na tam yetki verdi. Abdullah Avcı, Fatih Tekke ve Şota gündemde ama Abdullah Avcı bir adım önde...

Geçtiğimiz sezon son haftalarda kaybedilen şampiyonluğun ardından Hüseyin Çimşir ile yollarını ayıran Trabzonspor, takımın başına İngiliz antrenör Eddie Newton'u getirmişti. Süper Lig'e yine şampiyonluk parolasıyla giren Karadeniz ekibinde, ilk 6 hafta sonunda istenen sonuçlar gelmedi. Sadece bir galibiyet alabilen ve topladığı beş puanla zirvenin uzağında kalan bordo-mavililerin, son olarak Fenerbahçe'ye 3-1 yenilmesi camianın sabrını taşırdı. Alınan mağlubiyetin ardından Trabzonspor yönetimi dün telekonferans yöntemiyle bir toplantı yaptı. Yönetim kurulu, bu konudaki tüm sorumluluğu Başkan Ahmet Ağaoğlu'na verdi. Ağaoğlu'nun da yönetim kurulunun da teknik direktör değişikliği konusundaki kararını kısa süre içerisinde vermesi ve bunu kamuoyuna açıklaması bekleniyor. Bordo-mavili kulüpte toplantıda gündeme gelen isimlerin Abdullah Avcı, Fatih Tekke ve Şota olduğu öğrenilirken, bazı yöneticilerin de farklı isimler önerdiği öğrenildi. Ancak daha önce bir görüşme gerçekleştirilen ve rakamsal konular dahil tüm konuların masaya yatırıldığı Abdullah Avcı'nın ise ön planda olduğu öğrenildi. Bu konuda birkaç gün içinde sıcak gelişmeler bekleniyor.

AVCI İLE GÖRÜŞME YAPACAK
Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Abdullah Avcı ile bir iki gün içinde bir araya geleceği belirtildi. Ağaoğlu sezon başında Avcı ile bir araya gelmişti. 57 yaşındaki hoca bir sunum gerçekleştirmiş ancak taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi taraflar yeniden bir araya gelecek.

şerif
28.10.20, 11:40
Lyon’un gözü A.Ömür’de
Trabzonspor'un genç yıldızları uzun süredir Fransız ekiplerinin radarında. Lyon'un Abdülkadir Ömür'ü izlemesi için Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasına iki scout yolladığı öğrenildi.


Trabzonspor'un genç yıldızları uzun süredir Fransız ekiplerinin radarında. Lyon'un Abdülkadir Ömür'ü izlemesi için Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasına iki scout yolladığı öğrenildi. 21 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilere karşı beklenilen performansı sergileyememişti.

şerif
29.10.20, 09:17
Newton söylentilere noktayı koydu: Görevimin başındayım
“Bana tebliğ edilen bir durum yok. Görevime devam ediyorum ve Kasımpaşa maçını kazanacağımıza inanıyorum” diyen İngiliz hoca, oyuncuları ile toplantı yaptı.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, bu sezon eski görüntüsünden uzakta. Birçok yıldızını kaybeden bordo- mavili ekipte istenen sonuçlar gelmedi. İlk altı haftada sadece bir galibiyet alan Karadeniz devi, haftayı 18. sırada kapattı. Bordo-mavili yönetim kurulu, son Fenerbahçe yenilgisi sonrası 3 saat süren bir toplantı yapmıştı. İngiliz hoca ile yolların ayrılacağı dile getirilirken, Abdullah Avcı, Fatih Tekke, Şota gibi isimlerin gündeme geldiği öne sürülmüştü. Ancak bu söylentilere rağmen teknik direktör Newton, idmanlara devam etmişti.
KASIMPAŞA İLE DÖNÜŞÜM YAŞAYACAĞIZ
Bordo-mavililerin hocasının sözleri ise yola devam edileceğini ortaya koyuyor. İngiliz çalıştırıcının, Kasımpaşa sınavı öncesi yakın arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede, "Bana tebliğ edilen bir durum yok. Görevimin başındayım ve Kasımpaşa maçını kazanacağımıza inanıyorum" dediği belirtiliyor. Oyuncularla da toplantı yapan Newton, "Bu tür durumlara alışığım. Biz işimizi sahaya çıkıp en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Kasımpaşa'yı yenerek bir dönüşüm yaşayacağız. Bunun için sizden de elinizden geleni yapmanızı istiyorum" diye konuştu.

şerif
30.10.20, 09:51
Ahmet Ağaoğlu'dan Newton'a: Sana güveniyoruz
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bordo mavili takım teknik direktörü Eddie Newton ile görüştü. İngiliz hoca, başkana “Biraz daha zaman gerekli” dedi; “Süren var” cevabını aldı.


Başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Eddie Newton ile görüştü.
İngiliz teknik adam görüşmede, "Kadroda bazı uyum sorunları var ve bunun için çok az daha bir süre istiyorum. Şu an hiçbir oyuncunun sorunu yok ve herkes sonuçlardan dolayı çok üzgün. Biz kenetlendik ve söz verdik. İyi olacağız ve şu an için her şeyin iyi yolda olduğunu söyleyebilirim" dedi. Başkan Ağaoğlu, Newton'un bu görüşmede kullandığı sözler sonrası yola İngiliz teknik adamla devam etme kararı alarak, "Göreve getirirken de sana olan inancımız oldukça fazlaydı. Şu anda da bu güvenimiz devam ediyor" diye konuştu.

şerif
31.10.20, 09:40
Newton gidiyor gözler Şota'da
Şampiyonluğa oynayan takımı küme düşme hattına sokan 48 yaşındaki çalıştırıcı ile yollar ayrılıyor. Akçay-Şota formülü devreye sokuluyor.

Karadeniz temsilci sezon başında Eddie Newton'a teslim edilmişti. Chelsea'de 8 sene yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra geçtiğimiz devre arasında Fırtına'ya gelen İngiliz çalıştırıcı tam bir hayal kırıklığı oldu. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa oynayan takımı küme düşme hattına sokan Newton son şansını da kaybetti. Başakşehir ve Fenerbahçe yenilgilerinden sonra koltuğu sallanıyordu. Art arda alınan 3 yenilgi sonrası İngiliz teknik direktörün koltuğu iyice sallantıya girdi.
B PLANI DEVREDE
Trabzonspor'un ana planı Eddie Newton sonrası Abdullah Avcı ile anlaşmaktı ancak bir uzlaşı sağlanamadı. Bunun üzerine Karadeniz temsilcisi B Planını devreye sokuyor. Buna göre bordo- mavililer takımı, efsane oyuncuları Şota Arveladze'ye teslim edecek. Ancak Gürcü teknik adamın Pakhtakor ile 1.5 ay daha sözleşmesi var. Şota, Özbek ekibiyle kontratı sona erdikten sonra Trabzonspor'u devralabileceğini söyledi. Bu geçiş döneminde takımı Mustafa Reşit Akçay'ın çalıştırması bekleniyor

şerif
01.11.20, 09:54
Trabzonspor'da teknik direktörlük için 4 aday!
Trabzonspor tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapınca İngiliz teknik adam gönderildi. Yerine 4 aday var: M.Reşit Akçay, Şota, Tamer Tuna, Fatih Tekke...
Bordo-mavililer, Eddie Newton sonrası yeni teknik direktörünü arıyor. Karadeniz ekibinin gündeminde birçok isim var. Abdullah Avcı da adaylardan biriydi ancak deneyimli çalıştırıcının, kendisini iyi bir proje öneren Antalyaspor ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Fırtına yine de nabız yoklarken diğer adaylar Mustafa Reşit Akçay, Şota Arveladze, Tamer Tuna ve Fatih Tekke. Yönetim kurulu kısa süre önce yaptığı toplantıda yeni teknik direktör ile ilgili kararı başkan Ahmet Ağaoğlu'na bırakmıştı.
TAMER TUNA ÖNE ÇIKTI
Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu 4 teknik adamla görüşecek. Ardından da Karadeniz ekibinin yeni çalıştırıcısı belirleyecek. İşte o isimler:
TAMER TUNA: Antalyaspor'dan ayrılan genç teknik adam, Şota Arveladze'den net cevap gelmemesi sebebiyle ön plana çıktı. Son dönemde Türk hocalar arasında öne çıkan Tuna, Ahmet Ağaoğlu'nun da favorisi.
FATIH TEKKE: Taraftar onu çok istiyor. Birçok yöneticinin de ilk adayı. İstanbulspor ile başarılı bir sezon geçiren Tekke, Trabzonspor'dan resmi teklifi bekliyor. O koltuk, genç hocanın hayallerini süslüyor.



MUSTAFA REŞİT AKÇAY: Usta çalıştırıcı, Şota Arveladze'nin 1.5 ay gecikmeli gelmesi durumunda 'geçiş döneminde' takımı devralacaktı. Özellikle bir yönetici Mustafa Reşit Akçay ismi üzerinde ısrar ediyor.
ŞOTA ARVELADZE: Kulübü Pakhtakor ile şampiyonluk mücadelesi verdiği için "Sonra görüşelim" dedi. Yönetimin, Gürcü efsaneyi bekleyip beklemeyeceği belirsiz. Kulübü çok iyi tanıması büyük avantaj.

şerif
02.11.20, 08:57
Trabzonspor'da gündem teknik direktör! Ya Abdullah Avcı ya Tamer Tuna
Yönetim, teknik direktör konusunda Ağaoğlu’na tam yetki vermişti. Ancak isteklerini ilettiler: Çok zor bir dönemdeyiz. Ustalık ve sakinliğe ihtiyacımız var. Tarife Avcı ve Tuna uyuyor.


Karadeniz temsilcisinde herkes birbirine yeni teknik direktörün kim olacağını soruyor. Beşiktaş'ın eski hocası Abdullah Avcı ismi en çok konuşulan adayların başında geliyor. Antalyaspor ile de ciddi biçimde dirsek temasında olan deneyimli çalıştırıcı için yönetimden başkan Ahmet Ağaoğlu'na bir baskı var. Yönetim, yeni çalıştırıcı konusunda "Başkan bu konu sende" ifadelerini kullanırken gönüllerinden geçenin Avcı olduğunu da iletmişlerdi. Avcı'nın ustalığı, planlı çalışması ve sakinliğiyle öne çıktığını vurguladılar.
MAÇA YETİŞMELİ
Bordo-mavili yöneticiler, başkan Ağaoğlu'na yeni teknik direktör konusunun fazla uzamaması ve Alanyaspor maçına yetişmesi gerektiğini ilettiler. Ağaoğlu da tüm mesaisini bu işe harcıyor. Sezon başında Avcı ismi gündemdeyken sunumunu beğendiği tecrübeli teknik adam ile görüşmeler sıklaşacak. Tamer Tuna ismi de telafuz ediliyor. Ligi tanıması ve sakin tavrı en büyük artıları. İkisi de olmazsa Mustafa Reşit Akçay, Şota ve Fatih Tekke ihtimali belirecek.

NEWTON'A TEŞEKKÜR
Bordo-mavililer, görevine son verdikleri Eddie Newton için bir açıklama yayınladı. Resmi siteden "Teknik Direktör Eddie Newton'a bulunduğu süre içerisinde takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz" denildi.

Newton'ın yerine o geliyor! İşte Fırtına'nın hedefindeki isim

En kritik sezonda 3 teknik direktör

Trabzonspor'un iç saha kabusu sürüyor

Tazminat 333 bin euro
'İYİ BİR HOCA LAZIM'
Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen açıklamalarda bulundu. Sürmen "Aksaklık hocadan mı kaynaklanıyor, alınan oyunculardan mı burada tartışmalar var. Newton gitti. Şimdi yeni gelecek hoca ile futbolcuların yeterliliğini test edeceğiz. Mutlaka iyi bir teknik direktör getirilmeli" dedi. Sürmen, yeni hocanın süreci doğru yönetebilecek potansiyelde biri olması gerektiğini belirtti.

şerif
03.11.20, 09:08
Benik Afobe: Düzeleceğiz
Karadeniz devinin yeni transferlerinden Afobe, en kısa zamanda düzeleceklerini söyledi. 27 yaşındaki santrfor, "Şanssız bir dönemdeyiz ama her şeyin bir sonu var. Biz de iyi olacağız" dedi.

Karadeniz devinin yeni transferlerinden Afobe, en kısa zamanda düzeleceklerini söyledi. 27 yaşındaki santrfor, "Şanssız bir dönemdeyiz ama her şeyin bir sonu var. Biz de iyi olacağız" dedi.
.

şerif
04.11.20, 09:28
Trabzonspor'da Abdullah Avcı zirvesi!
Taraflar birbirlerine isteklerini ve beklentilerini anlattı, önemli konularda prensipte anlaşma sağlandı. Bugün son detayları konuşmak için yeniden bir araya gelecekler.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonuna Eddie Newton ile başlayan bordomavililer, yedi hafta sonra İngiliz hoca ile yollarını ayırıp teknik adam arayışına başladı. Trabzonspor yönetiminin büyük bir bölümü takımın Abdullah Avcı'ya emanet edilmesi görüşünde birleşirken, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bu konudaki kararı bekleniyordu. Ağaoğlu'nun da onay vermesinin ardından 57 yaşındaki hoca ile önce telefonla iletişime geçildi. 'Trabzonspor'u kim istemez' diyen Avcı ile yüz yüze görüşme kararı alındı. Dün, İstanbul'da bulunan yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı Abdullah Avcı zirvesinde anlaşma çerçevesinde bütün detaylar ayrıntıları ile masaya yatırıldı.

ÜÇ SENELİK İMZA ATABİLİR
Zirvede; yapılacak olan sözleşme süresi, yönetimin kendisinden beklentisi, takımdaki oyuncu yapısı, teknik ekibin yapılanması, tesislerdeki çalışma alanlarında uyulması gereken kurallar da dahil olmak üzere bütün ayrıntılar konuşuldu. Henüz anlaşamayan tarafların bugün tekrar bir araya gelerek anlaşmaya resmiyet kazandırması bekleniyor. Ancak tarafların birçok önemli konuda prensipte anlaştığı ve büyük bir aksilik yaşanmaması durumunda resmi imzaların atılacağı dile getiriliyor. Tecrübeli çalıştırıcı ile 3 senelik sözleşme yapılması bekleniyor.
BEŞİNCİ TEKNİK ADAM
8 Nisan 2018 tarihinde seçilen Başkan Ahmet Ağaoğlu, beşinci teknik direktörle çalışmış olacak. İlk dönemde takımın başında Rıza Çalımbay yer alıyordu. 2018- 19'da ise Ünal Karaman ile başlandı. Ahmet Ağaoğlu yönetiminin görevde bulunduğu sürede en uzun (1.5 yıl) çalışılan teknik adam Ünal Karaman oldu. Ardından Hüseyin Çimşir ve Newton geldi.


YÖNETİME SUNUM YAPMIŞTI
Geçen sezonu Beşiktaş'ta geçiren Abdullah Avcı, Newton öncesi de Trabzonspor'un gündemine gelmişti. Hatta takımın 2019-20 sezonundaki performansıyla ilgili olarak yönetim kuruluna sunum yapan Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir araya gelerek anlaşmış ancak son anda imzalar atılmamıştı.
G.SARAY İLE ŞAMPİYON OLDU
Abdullah Avcı, kariyerine 1999'da İstanbulspor'da yardımcı antrenör olarak başladı. 2002'nin sonuna kadar antrenör Aykut Kocaman ile İstanbulspor'u çalıştırdı. 2004'te başında G.Saray PAF'a teknik direktör olarak gitti. 2004-05'te G.Saray PAF ile şampiyon oldu. 2014-15'te Başakşehir ile sezonu 59 puan ile 4. sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanmıştır.

şerif
05.11.20, 08:49
Trabzonspor'a Abdullah Avcı'nın imzası an meselesi!
Trabzonspor ile Abdullah Avcı dün son detayları konuşurken, Antalyaspor yönetimi de “Avcı ile anlaşamadık” açıklamasını yaparak tecrübeli hocanın yeni adresinin Fırtına olacağını işaret etti.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonuna Eddie Newton ile başlayan bordo- mavililer, yedi hafta sonra İngiliz hoca ile yollarını ayırıp teknik adam arayışına başladı. Birçok aday varken listenin başına Abdullah Avcı yazıldı. 57 yaşındaki hoca ile önce telefonla iletişime geçildi. 'Trabzonspor'u kim istemez' diyen Avcı ile yüz yüze görüşme kararı alındı. Önceki gün, İstanbul'da bulunan yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı Abdullah Avcı zirvesinde anlaşma çerçevesinde bütün detaylar ayrıntıları ile masaya yatırıldı. Büyük ölçüde anlaşma sağlanırken, taraflar dün de yeniden bir araya geldi ve kalan küçük pürüzler masaya yatırıldı.

İŞİN BİTTİĞİNİ GÖSTEREN İŞARET
Trabzonspor yönetiminden konu ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Ancak yine Avcı ile görüşen Fraport TAV Antalyaspor'dan yapılan açıklama bu işin artık bittiğini gösteriyor. Güney ekibinin Basın Sözcüsü Murat Süğlün, teknik direktörlük konusunda Abdullah Avcı ile anlaşamadıklarını bildirdi. Süğlün, "Abdullah Avcı ile anlaşma sağlanamadı. Genel şartlarda bir anlaşmaya varamadık" diyerek tecrübeli hocanın bordo-mavili kulüp ile anlaştığını ima etti. Artık Karadeniz devinin Avcı'yı açıklaması an meselesi. Daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran başarılı hocanın bordo-mavili kulübe üç senelik imza atması bekleniyor.

PUAN ORTALAMASI 1.63
Kariyerin 441 maça çıkan Avcı, 202 galibiyet, 111 beraberlik aldı ve 128 kez kaybetti. Toplam 717 puan toplayan Avcı'nın ortalaması 1.63 oldu.

G.SARAY İLE ŞAMPİYON OLDU
Abdullah Avcı, kariyerine 1999'da İstanbulspor'da yardımcı antrenör olarak başladı. 2002'nin sonuna kadar antrenör Aykut Kocaman ile İstanbulspor'u çalıştırdı. 2004'te başında G.Saray PAF'a teknik direktör olarak gitti. 2004-05'te G.Saray PAF ile şampiyon oldu. 2014-15'te Başakşehir ile sezonu 59 puan ile 4. sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanmıştır.

şerif
06.11.20, 09:43
Trabzonspor'un Alanyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu!
Son dakika... Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'un maç kafilesi belli oldu. İşte detaylar...
Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'un kamp kadrosu belli oldu. Buna göre kafilede şu isimler yer aldı;
UĞURCAN ÇAKIR
ERCE KARDEŞLER
ARDA AKBULUT
MAJID HOSSEINI



Kritik isimlere kilit
EDGAR IE
GASTON CAMPI
VITOR HUGO
JOAO PEREIRA
SERKAN ASAN
MARLON XAVIER
KAMİL AHMET ÇÖREKÇİ
FLAVIO DA SILVA
LEWIS BAKER
ABDULKADİR PARMAK
SAFA KINALI
AHMET CANBAZ
BİLAL BAŞACIKOĞLU
FOUSSENI DIABATE
CALEB EKUBAN
ABDÜLKADİR ÖMÜR
YUSUF SARI
BENIK AFOBE
DJANINY SEMEDO
ANTHONY NWAKAEME

şerif
08.11.20, 09:20
Trabzonspor kafilesi Alanyaspor maçı dönüşü rüzgar engeline takıldı
Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da kafile, dönerken rüzgar engeline takıldı.


Süper Lig'in 8'inci haftasında bugün Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da kafile, dönüş yolunda rüzgar engeline takıldı.

Saat 20.00'de Alanya Gazipaşa Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Trabzon'a dönmeyi planlayan Trabzonspor kafilesini taşıyacak uçak, aşırı rüzgar nedeniyle kalkış yapamadı.

Pistte bir süre uçakta bekleyen bordo mavili kafile, aşırı rüzgarın etkisini azaltmaması nedeniyle uçaktan indi.

Trabzonspor kafilesi, Antalya Havalimanı'ndan Trabzon'a dönüş yapacak.

şerif
09.11.20, 09:17
Abdullah Avcı'dan Trabzonspor yönetimine garanti: Başarıya açım
Trabzonspor, teknik direktörlük için deneyimli çalıştırıcıyla anlaşırken Abdullah Avcı da sözleriyle onları mest etti. Avcı "Başarıya açım. Zorlukları seviyorum ve zor olanı hep birlikte güzele çevireceğiz" diye konuştu.


Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi başlıyor... Usta hoca ile her konuda anlaşmaya varıldı. Tecrübeli çalıştırıcı da bir an önce eşofmanlarını giyerek göreve başlamak için sabırsızlanıyor. Yarın Karadeniz temsilcisiyle resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Abdullah Avcı, yönetime de başarı sözü verdi. 57 yaşındaki hoca yöneticilerle yaptığı toplantıda kulübü yeniden doğru hedeflere yürüteceğini belirtti. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve idareciler de duyduklarından bir hayli memnun oldular.
'FUTBOLDAN ALACAĞIMIZ VAR'
Bordo-mavili ekibin yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetime birlikte başarıya ulaşacaklarını söyledi. Avcı şöyle konuştu: "Başarıya gerçekten açım. Zorlukları seviyorum ve zor olanı hep birlikte güzele çevireceğim. Benim de Trabzonspor'un da Türk futbolundan alacağı var. Bu alacağımızı da kısa sürede tahsil etmek istiyoruz. Ben ve ekibim Trabzonspor'da başarılı olmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Hazırız ve heyecanlıyız"
ÇARŞAMBA İDMANDA
Trabzonspor'un 3 yıllığına anlaşmaya vardığı teknik direktör Abdullah Avcı, salı günü şehre gelecek. Başarılı çalıştırıcı imza töreninin ardından çarşamba günü ilk antrenmanına çıkacak.
.

TUNAHAN
16.11.20, 23:01
Abdullah Avcı'nın çalıştığı takımlar başarılı olmuştur genellikle.
Sadece bu başarı grafiğini Beşiktaş da yakalayamamıştı.
Bakalım Trabzonspor da ne gibi bir değişiklik olacak, hep birlikte görecez.
Başarılar şimdiden