PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fenerbahçe haberleri


şerif
25.10.20, 10:08
Erol Bulut'tan oyuncularına galibiyet emri!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor derbisi öncesi öğrencilerine galibiyet emri verdi. Başarılı teknik adam, "Lige iyi başladık. Trabzon'u da kayıpsız geçersek ilk kritik eşiği aşarız, şampiyonluk yarışında önümüz açılır" dedi.
Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe bu akşam Trabzonspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertlilerde tek hedef galibiyet. Teknik patron Erol Bulut öğrencileri ile yaptığı toplantıda 3 puanın önemine dikkat çekerken, "Lige iyi başladık. Trabzon'u da yenersek ilk kritik eşiği aşarız, önümüz açılır. Bu fırsatı kaçırmayalım" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ligde şu ana kadar oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Kanarya kazanırsa 3'te 3 yapacak.
GÖNÜL&LEMOS 11'E
Hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan takımda sarı kart cezası biten Lemos ile sakatlığı geçen Gökhan Gönül maç kadrosuna dahil edildi. İki oyuncunun Serdar Aziz ve Sangare'nin yerine ilk onbirde sahaya çıkması bekleniyor. Henüz hazır olmayan Diego Perotti'nin yanı sıra Nabil Dirar ve sırt üstü düştüğü için sıkıntı yaşayan Ferdi Kadıoğlu ise forma giyemeyecek. Pazubandı Luiz Gustavo takacak. Yeni transfer Pelkas ilk kez Kadıköy'de çimlere ayak basacak.
FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER
Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Lemos, Caner, Ozan, Gustavo, Sosa, Valencia, Pelkas, Samatta

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hugo, Edgar, Marlon, Flavio, Kamil Ahmet, Baker, A. Ömür, Nwakaeme, Afobe


Locada 113 taraftar

Vakıfbank'tan F.Bahçe'ye set yok! 9'da 9...

İşte F.Bahçe - Trabzonspor maçının ilk 11'leri! Bulut ve Newton...

F.Bahçeli oyuncu bunu istiyor! Ayrılık ve Bayern Münih...
37
İki takım ligde 94 kez karşılaştı. Fenerbahçe 37, Trabzonspor 24 galibiyet aldı.
7
Fener evindeki son 23 lig maçında Trabzon'a yenilmedi (12G/11B). 7 maçtır ise kazanamıyor (5B/2M).
.

şerif
26.10.20, 09:17
Luiz Gustavo resitali
Fenerbahçe'nin orta sahasındaki tecrübeli ismi Luis Gustavo, Trabzonspor karşısında kusursuz bir futbol sergiledi. 33 yaşındaki futbolcu pas organizasyonunu mükemmel şekilde kurdu. Uzun ve kısa pasları nokta atışıydı. İkili mücadelelerde yine güçlüydü. 90 dakika sonunda ayakta alkışlandı.


Fenerbahçe'nin orta sahasındaki tecrübeli ismi Luis Gustavo, Trabzonspor karşısında kusursuz bir futbol sergiledi. 33 yaşındaki futbolcu pas organizasyonunu mükemmel şekilde kurdu. Uzun ve kısa pasları nokta atışıydı. İkili mücadelelerde yine güçlüydü. 90 dakika sonunda ayakta alkışlandı.

10 YILLIK TAKTİK!
Fenerbahçe'de başladı, Beşiktaş'ta sürdü, yeniden Kanarya'da buluştu... Caner korneri ön direğe kesiyor, Gökhan aşırıyor. Arka direkteki takım arkadaşları golü atıyor. 10 yıllık taktikle dün de Cisse golünü attı.
.

şerif
27.10.20, 09:43
Dönüşleri muhteşem oldu
‘Efsane ikili’ ilk 6 maçta 5 gole etki ederek takımı sırtladı. Bek performansı olarak da Süper Lig’in ‘en iyileri’ arasına girdi.

Beşiktaş'la sözleşmeleri biten ve 4 yıl sonra Fenerbahçe'ye geri dönen Caner Erkin ile Gökhan Gönül performanslarıyla göz kamaştırıyor. Son olarak Trabzon maçına da damga vuran ikiliden Caner, sarı-lacivertli formayla ligde 6 maçta 3 asist yaparken, Gökhan Gönül ise 5 maçta 1 gol, 1 asistlik grafik sergiledi. Erkin, ligin en fazla isabetli orta açan bek futbolcusu. 32 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 6 haftada 15 isabetli ortayla bu alanda lider durumda. (Toplamda 58 orta denemesi).

GÖNÜL TOP KAPMA UZMANI
Aynı zamanda 13 kornerle en fazla başarılı korner kullanan oyuncu olan 'Fişek'in 8 isabetli frikiği bulunuyor. Gökhan Gönül de sağ bekte Caner'den aşağı kalmadı. Rize deplasmanında kritik bir gol atan, Trabzon'a karşı ise 1 asist yapan Gönül, hücum dışında savunma anlamında da başarılı bir performans sergiliyor. 35 yaşındaki futbolcu oynadığı 5 maçta 16 kez top kaptı ve bu alanda ligin en başarılı beki durumunda. Caner ise 9 top kapma başarısıyla ilk 10 arasında 7. sırada.

5
Kanarya geçen sezonun tamamında kornerden bulduğu gole bu sezon ilk 6 haftada ulaştı (5 gol/Caner- Gökhan farkı).

şerif
28.10.20, 11:35
Son dakika: Emre Belözoğlu'ndan Fabio Luciano'ya transfer mesajı! "Bize senin gibi iyi oyuncular bul"
Fenerbahçe'nin bu sezon gerçekleştirdiği transferlerde başrolü oynayan Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli kulübün 'Mohikan' isimli yeni taraftar uygulamasının lansmanına da damga vurdu. Belözoğlu'nun, lansmana katılan eski Fenerbahçeli futbolcu Luciano'ya, "Bize kendin gibi iyi oyuncular bul. Buna ihtiyacımız var" demesi, taraftarları bir kez daha heyecanlandırdı. | Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giydikten sonra futbola geçtiğimiz sezon nokta koyan Emre Belözoğlu, henüz resmi olarak açıklanmasa da sportif direktörlük görevine de çok hızlı başladı.
Fenerbahçe'nin bu sezon yaptığı transferlerde başrolü oynayan Belözoğlu, kulübün 'Mohikan' isimli yeni taraftar uygulamasının lansmanında da adından söz ettirdi.
Sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Fabio Luciano ile eski basketbolcusu Gigi Datome'nin canlı yayına bağlanması esnasında İspanyolca ve İtalyanca tercümanlık yapan Emre Belözoğlu, Luciano'ya gönderdiği transfer mesajıyla dikkat çekti.
"BİZE SENİN GİBİ İYİ OYUNCULAR BUL!"
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin en önemli stoperlerinden biri olan Luciano'ya "Bize kendin gibi iyi oyuncular bul. Buna ihtiyacımız var" dedi. Luciano ise Emre'ye cevap olarak, "Bİrlikte oynamadık ama seninle aynı takımda oynamak harika olurdu. Rakipler için çok zorluk çıkarırdık" ifadesini kullandı. İkili arasında geçen bu diyalog, sarı-lacivertli taraftarların beğenisini kazandı.

şerif
30.10.20, 09:48
Fenerbahçe'de Ozan Tufan'a sürpriz talip! Fransız devi...
Son dakika Fenerbahçe haberi: Kanarya'nın gündemden düşmeyen yıldızı için flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Fransa’nın güçlü ekibi Lyon, Süper Lig’in devre arasında milli oyuncu Ozan Tufan’ı Fenerbahçe’den resmi olarak isteyecek. İşte tüm detaylar...
Fenerbahçe'nin yıldızı Ozan Tufan Fransız ekibi Lyon'un kıskacında... Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Kadıköy'de oynanan maçı Lyon'un gözlemcisi takip etmişti. Takvim'in haberine göre; Uzun süredir milli oyuncuyu yakından takip eden Lyon'un devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

ASTRONOMİK RAKAM!

Fransız ekibinin astronomik bir ücretle sarı lacivertlilere teklif götüreceği bildirildi. Ozan Tufan geçtiğimiz sezondan beri ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı... Fenerbahçe Yönetimi'nin Lyon'a vereceği cevap ise merakla bekleniyor. Sarı-Lacivertliler astronomik bir teklif gelmesi halinde transfere izin verecek.

OZAN TUFAN ÇOK İSTİYOR

Fenerbahçe'nin yıldızı Ozan Tufan'ın en büyük hayali Avrupa'da oynamak.

şerif
31.10.20, 09:44
Fenerbahçe'de Caner Erkin rekor istiyor!
İlk 6 haftada 3 asist yapan Caner’in hedefi Fenerbahçe formasıyla 2013-14’te ligde elde ettiği 14 asistlik müthiş performansı geçmek.


Dört sezonluk ayrılığın ardından Fenerbahçe'ye geri dönen Caner Erkin bu sezon takımının en önemli kozu oldu. 32 yaşındaki futbolcu ligde ilk 6 haftada 3 asiste imza atarken, 18 de kilit pası verdi. Müthiş bir start veren Caner'in performansı 2013-14 sezonunu akıllara getirdi. Tecrübeli bek o sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 30 maçta 3 gol atarken tam 14 asist gerçekleştirdi. Ajansspor'un haberine göre 6'ncı hafta itibarıyla Fenerbahçe'de asist olarak en iyi 3. dönemini yaşayan Caner bu grafiğini sürdürmesi halinde kendi rekorunu kırabilecek. Erkin, 2010- 16 arasında forma giydiği Fenerbahçe'de Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa'da oynadığı 219 maçta toplamda ise 16 gol+51 asistlik performans sergilemişti.

Caner'in Süper Lig'de sarı-lacivertli forma altındaki asist sayıları:

SEZON ASİST
2010/11 3 asist
2011/12 4 asist
2012/13 5 asist
2013/14 14 asist
2014/15 8 asist
2015/16 2 asist
2020-21 3 asist

şerif
01.11.20, 09:50
Ozan Tufan için transfer sürprizi! Fenerbahçe'de Leicester'a...
Fenerbahçe ve Milli Takım’daki performansıyla göz dolduran Ozan Tufan’ı Leicester City’nin takip ettiği ortaya çıktı. Premier Lig ekibi Sarı-Lacivertli kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe ile birlikte Milli Takım'da da performansıyla göz dolduran ve yıldızı her geçen gün parlayan Ozan Tufan'ı Leicester City'nin takip ettiği ortaya çıktı. Bir süredir Ozan'ı takipte olan Premier Lig ekibinin F.Bahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

MENAJERİ İLE TEMASA GEÇTİLER
Takvim'in haberine göre, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosunda bulunduran Leicester'ın Ozan Tufan'ın menajeri ile temasta olduğu da gelen haberler arasında. Ancak İngiliz ekbinin işi kolay değil.
LYON DA REKABETİN İÇİNDE
Ozan Tufan'ı Fransız ekibi Lyon'un takip ettiği ve ciddi bir şekilde ilgilendiği de beliniyor. Fener yönetiminin ise Ozan Tufan konusundaki tavrında herhangi bir değişiklik yok.

FENER YÖNETİMİ YİNE TAVİZSİZ
Fenerbahçe Ozan'ın serbest kalma bedelini yeni sözleşmesinde 20 milyon Euro olarak revize etmişti. F.Bahçe Vedat için de taviz vermemişti.

şerif
02.11.20, 09:00
Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a karşı imha timi hazır
Fenerbahçe'de hücum hattı yine Samatta, Pelkas ve Valencia’ya teslim. Caner ‘öldürücü’ ortalarıyla destek verecek. ‘Yedek kuvvet’ Papis Cisse.


Fenerbahçe, Antalya'ya tam kadro hazırlandı. Eksik ve cezalı oyuncusu bulunmayan Erol Bulut'un 3 maçtır kazanan onbiri bozması beklenmiyor. Sarı-lacivertliler sahaya kalede Altay, savunmada Gökhan Gönül, Lemos, Tisserand, Caner, orta sahada Luiz Gustavo, Jose Sosa ile Ozan Tufan, kanatlarda Valencia ve Pelkas, ileri uçta Mbwana Samatta tertibiyle çıkacak. Gol kozları yine Samatta, Pelkas ve Valencia olacak. Caner Erkin sol, Gökhan Gönül ise sağ kanattan ataklara destek verecek. Trabzonspor maçının yıldızı Papiss Cisse yine yedek kuvvet olarak kulübede yer alacak.

şerif
03.11.20, 09:04
Antalyaspor Fenerbahçe maçı sonrası Erol Bulut'tan açıklama: Bunları çalıştık
Süper Lig'in 7. haftasında fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler zorlu karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut açıklamalarda bulundu. Bulut, "Bugün tahmin ediyorum, taç atışından yakaladığımız 2 pozisyon var. Bu pozisyonlara çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek" dedi.


Süper Lig'in 7. hata maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu.
İkinci yarı baskılı oynadıklarını söyleyen Erol Bulut, "Maç başında kazanmak istediğimizi ancak böyle takımlara karşı zor olacağını söyledim. İkinci yarı biraz daha baskılı oynadık. Ancak rakip bir kere kalemize geldi, konsantrasyon eksikliğinden gol oldu. Rakip kale önüne duvar kurdu ama yeterince pozisyona girdik" dedi.


"4-5-6 goller atacağımız maçlar da olacak"

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"
Galibiyeti 2 yıl önce hayatını kaybeden Koray Şener'e armağan ettiklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, "Bugün tahmin ediyorum, taç atışından yakaladığımız 2 pozisyon var. Bu pozisyonlara çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek" dedi.

şerif
04.11.20, 09:33
Bu Fenerbahçe'nin ayak sesleri! Rekorlu maç ve..

şerif
05.11.20, 09:00
Perotti kimi kesecek?
Hasretle beklenen Diego Perotti, ilk maçında farkını ortaya koydu. Aldığı penaltıyı gole çevirip galibiyeti getiren tangocu, dikine oyunu ile de göze girdi.

Hasretle beklenen Diego Perotti, ilk maçında farkını ortaya koydu. Aldığı penaltıyı gole çevirip galibiyeti getiren tangocu, dikine oyunu ile de göze girdi. Tangocu'nun önümüzdeki haftalarda ilk 11'e monte edilmesi bekleniyor. Erol Bulut'un kimi kulübeye göndereceği merak konusu. İlk aday Sosa. İkinci sırada ise Pelkas görünüyor. Erol hoca, idmanlardaki form durumuna göre kararını verecek.
.

şerif
06.11.20, 09:38
Emre Belözoğlu'dan Ömer Faruk Beyaz açıklaması!
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, takımın gelecek vadeden genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz hakkında konuştu. Belözoğlu, 17 yaşındaki futbolcunun geleceğine ilişkin yaptığı açıklamada, "Onun kariyeri için iyi bir plan ve proje ile ilerleyeceğiz. Geçen hafta menajeri geldi ama görüşemedik. Bu konunun iyi bir şekilde neticeleneceğini düşünüyorum." dedi. | Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...


Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan genç futbolcu Ömer Faruk Beyaz hakkında konuştu.
Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Belözoğlu, Ömer Faruk'un menajeriyle önümüzdeki günlerde bir araya geleceklerini söyledi.
"MENAJERİ GELDİ AMA GÖRÜŞEMEDİK"
Emre Belözoğlu yaptığı açıklamada, "Ömer Faruk bizim çok değer verdiğimiz bir oyuncu. Taraftarımızın da ona değer verdiğini biliyoruz. Onun kariyeri için iyi bir plan ve proje ile ilerleyeceğiz. Geçen hafta menajeri geldi ama görüşemedik. Bu konunun iyi bir şekilde neticeleneceğini düşünüyorum." ifadesini kullandı.
.

şerif
07.11.20, 09:34
Son dakika: Fenerbahçe'de Jose Sosa şoku! Kadrodan çıkarıldı
Son dakika... Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Arjantinli futbolcu Jose Sosa Konyaspor maçı kadrosundan çıkarıldı.


Süper Lig'in 8. haftasında yarın İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladığı belirtildi.
Daha sonra 3 gruba ayrılan oyuncuların 5'e 2 top kapma ve pasla sürdürdüğü idmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı aktarıldı.
Antrenman esnasında kasığında ağrı hisseden Jose Sosa'nın, çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bıraktığı ve oyuncunun tedavisine başlandığı kaydedildi.
Arjantinli oyuncu, İttifak Holding Konyaspor maçının kadrosundan çıkarıldı.

şerif
08.11.20, 09:22
Sosa’nın yerine Thiam
Ligin 8. haftasında oynanan Konyaspor mücadelesinde teknik direktör Erol Bulut ilk 11'de tek değişikliğe gitti. Bulut Sosa'nın yerine Thiam'ı onbirde sahaya sürdü.

Erol Bulut ilk onbirde tek değişiklik yaptı. Geçen haftaki Antalyaspor maçından farklı olarak kasığındaki sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılan Jose Sosa'nın yerine ilk onbirde Mame Thiam görev yaptı. Üç maç sonra ilk onbirde sahaya çıkan Thiam etkili olamayınca devrede yerini Perotti'ye bıraktı.

TUNAHAN
09.11.20, 03:42
Maçı kayip etmeleri kendilerine iyi bir ters oldu.

şerif
26.11.20, 09:41
Fenerbahçe haberleri: Ferdi Kadıoğlu derbide joker olacak
Genç Ferdi Kadıoğlu derbide Fenerbahçe'nin jokeri olacak. 21 yaşındaki futbolcu, kupa maçında yaptığı 2 asistle göz doldururken, performansıyla göreve hazır olduğunu gösterdi.


Genç Ferdi Kadıoğlu derbide Fenerbahçe'nin jokeri olacak. 21 yaşındaki futbolcu, kupa maçında yaptığı 2 asistle göz doldururken, performansıyla göreve hazır olduğunu gösterdi. Erol Bulut'un yakından ilgilendiği Ferdi'den ilk 11'de olmasa bile pazar günü en az bir devre yararlanması bekleniyor. Ligin ilk 2 haftasında onbirde sahaya çıkan Kadıoğlu daha sonra Jose Sosa ve Diego Perotti'nin devreye girmesiyle yedek kulübesine çekilmişti.

TUNAHAN
07.12.20, 07:47
Deplasman maçların da iyi oynuyan Fenerbahçe kendi sahasında Beşiktaş maçı haricin de genellikle iyi top oynuyor bu sezon.
Bu haftada 10 kişi kalmasına rağmen galip gelmesini bildi.