PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PnP (Peace and Protection) - SohbetBurada ile Sizlerle


LaL
08.12.18, 14:00
PnP (Peace and Protection) Nedir?

Barış ve Koruma (PnP), popüler Windows IRC istemcisi olan mIRC'i geliştiren bir dizi komut dosyasıdır. PnP, kullanıcının iletişim kutuları ve popup'lar aracılığıyla seçenekleri ayarlamasına izin verir. PnP ayrıca çeşitli eklentiler ve bir dizi özel komutla birlikte gelir. Yeni başlayan, gelişmiş veya uzman bir mIRC kullanıcısı ihtiyacı olan her şeye sahiptir. Bu betik pai tarafından kodlanmıştır. Sahneyi yıllar önce asla geri dönmemek için terk etti. PnP onun mirasının bir parçası.


Hali hazırda Türkçe desteği olmamasına rağmen, SohbetBurada ekibi tarafından düzenleme yapılarak tekrar kullanıcılara sunulacak. Scripti Türkiye kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanan SohbetBurada, önerilerinizle daha da gelişmiş ve Türkçe dil desteği olan bir betik hazırlamayı amaçlıyor.

Onerilerinize Script icerisinde Yer verilecektir.

Miray & AssaSin

OKAN
08.12.18, 14:04
Merhabalar Sunucu sorumlumuz AssaSin reise saygılarımı sevgilerimi iletiyorum sunucu sorumlulugumuzdan ziyade kendisi manevi abimiz ailemiz oldu kendisi burda bizimle oldugu için kendisine herkesin huzurunda teşekkür ediyorum saygılar dilerim :)

AssaSin
08.12.18, 14:19
OKAN kardesim, Guzel Bakan guzel gorur imis. Bu sizlerin Guzelligi. Bende kendimi sizlerden Asla ayri gormedim.

HARUN
08.12.18, 22:11
Çorbada benimde tuzum olacaktır AssaSin kardeşim inşallah, güzel bir Script olacağından eminim şimdiden hayırlı olsun... :)

ORHAN
09.12.18, 14:40
sohbetburadanın en buyuk emektarınada bu yakısır dıcek laf bıle yok . . . set by ASSASİN

ORHAN
09.12.18, 20:47
ALLAH basımzıdan eksık etmesın core yıde :D

core
09.12.18, 20:58
ALLAH basımzıdan eksık etmesın core yıde :D

Git burdan, giiit.