PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Azelya Dogum Gunun Kutlu Mutlu Olsun


Esin
19.10.18, 17:39
Kimileri icin en ozel gundur dogum gunleri. Bir yas daha olgunlasilan bu ozel gunde herkes hatirlanmak ister. Sevdikleri ile birlikte olmayi, birlikte olamadigi sevdikleri tarafinda da guzel mesajlar ile hatirlanmayi isterler. Her dogum gunu omurden eksilen 1 seneyi ifade etse de, herkes bu ozel gunu mutlululuk icerisinde gecirmeyi tercih eder. Bu yuzdendir ki, sevdikleriminizin dogum gunlerini onemsemeyi bilmeli ve en azindan basit bir tebrik mesajiyla mutluluklarina ortak olmaliyiz.

Pastanin uzerinde cogalan mumlar gecen 1 yildan veya yas gununden daha cok sey ifade eder. Durdurulamaz bir hizda akip giden olarak nitelendirdigimiz zaman kavrami icin bile 365 gun cok seyi ifade eder. Icerisine cok yasanmisliklar, anilar, arkadasliklar, mutluluklar ve huzunler sigabilir. Yeni bir bilgi, yeni bir is, yeni bir es ve belki yeni bir can.. 1 yil insana cok sey katabilir.

Her ne kadar rotarli da olsa Azelya cim dogum gununu kutlayalim istedik. Sen ki Sohbetburada nin en sevilenlerindensin. Dogum gununu kutlamamak olmazdi.

Sakin uzulme hayatin hizina, en guzel yillar cabuk gecenlerdir... Gelecegini olusturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olmasini dileriz. Yuzunde her zaman bir gulumseme olsun. Cunku sana cok yakisiyor. Daha nice mutlu yillara AzeLya !![



Sohbetburada adminesi Azelya doğum gunu KLİBİ - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=UqFqXh8YzC0&feature=youtu.be)

OKAN
19.10.18, 17:44
Forum Yetkililerimiz Esin Hanım Ve Lucius Beye katkılarından dolayı teşekkür ederim emeginize saglık ...

AzeLya
19.10.18, 17:55
Çok teşekkür ederim cansınız ❤