Kalben
22.05.16, 15:49
4 adet milföy hamuru
1 adet armut
1 adet erik
1 adet portakal
Karanfil
Toz tarçın
Çubuk tarçın
Armut ve erikleri küp küp doğrayıp, üzerine 1 portakalın suyunu sıkıyoruz. Karanfil ve çubuk tarçını tencereye ekleyip altını açıyoruz. Meyveler yumuşayıp pişince, karışımdan tarçın ve karanfilleri çıkarıp milföylere paylaştırıyoruz. Milföylerin kenarlarına yumurta akı sürüp diğer milföy ile kapatıyoruz. Kenarlarının iyice kapanması için bir çatalla bastırıyoruz. Son olarak üzerine yumurta akı sürüp toz tarçın ilave ediyoruz. 200 derecelik fırında 15-20 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.
1 adet armut
1 adet erik
1 adet portakal
Karanfil
Toz tarçın
Çubuk tarçın
Armut ve erikleri küp küp doğrayıp, üzerine 1 portakalın suyunu sıkıyoruz. Karanfil ve çubuk tarçını tencereye ekleyip altını açıyoruz. Meyveler yumuşayıp pişince, karışımdan tarçın ve karanfilleri çıkarıp milföylere paylaştırıyoruz. Milföylerin kenarlarına yumurta akı sürüp diğer milföy ile kapatıyoruz. Kenarlarının iyice kapanması için bir çatalla bastırıyoruz. Son olarak üzerine yumurta akı sürüp toz tarçın ilave ediyoruz. 200 derecelik fırında 15-20 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.