Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 25.07.16   #1
Kullanıcı Profili
Sinem
Guest
Avatar Yok
Standart XCOM efsanesi artık Android için de var

XCOM efsanesi artık Android için de var


XCOM efsanesi artık Android için de var


PC ve konsolların son dönemdeki en iyi oyunlarından biri daha, Android'li cihazların emrinde!


90'ların en çok ses getiren yapımlarından birisi olan XCOM serisi, geçtiğimiz yıl XCOM: Enemy Unknown ile modernize edilmiş bir şekilde yeniden karşımıza çıkmış, PC ve konsollarımıza konuk olmuştu. Eski oyun ile fazlasıyla benzerlik gösteren yapım, hem "dinozor" oyuncuların, hem de günümüz oyuncularının ilgisini çekmeyi başaran, özel yapımlardan birisi olmayı kısa zamanda başardı.

Konu taktik strateji olduğu zaman artık akla ilk gelen yapımlardan olan XCOM: Enemy Unknown, özellikle oynanış modeli bakımından tabletlere ziyadesiyle uygundu ki, kendisini geçen yıl iOS platformunda da görmüştük. Aradan geçen süre içerisinde oyunun Android için de çıkacağı dilden dile dolaşıyordu ve nihayet dedikodu gerçek oldu; onu artık Android platformunda da deneyim edebileceğimiz gün geldi. PC ve konsol sürümleri ile büyük benzerlikler taşıyan oyunda, yine sahip olduğumuz üssümüzü geliştiriyor ve gelen uzaylı saldırılarına karşı dünyayı koruyoruz.

XCOM: Enemy Uknown'un Google Play fiyatı yaklaşık 22 TL. Ama bunu fazlasıyla hak ettiğini de belirtmek isteriz. "Tabletimde adam gibi oyun yok" diyenlerdenseniz ve strateji seviyorsanız, düşünmeden alacağınız oyunlar listesine XCOM'u da ekleyin.



İşlemler


 
Alıntı ile Cevapla
 

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 22:32

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.