Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri

SB Yönetim İletişim Sohbet Radyo Anasayfa

Geri git   Sohbet Forum - Türkçe Forumlar ve Eğlence Forum Siteleri > > >

Rastgele Günün Sözü:
Sohbet SB Mobil Uygulama



Kullanıcı Etiket Listesi


 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07.07.16   #1
Kullanıcı Profili
Sinem
Guest
Avatar Yok
Standart Papatya Çayı İltihapları Önlüyor

Papatya Çayı İltihapları Önlüyor


Papatya Çayı İltihapları Önlüyor

Mart ve Nisan aylarında yağmur sularının doyurduğu topraklar, çeşit çeşit kır çiçekleriyle ve özellikle sarı beyaz görüntüleriyle bir yorgan misali örtünürler bereketlenmiş toprağa. İnsanın içini bahar sevinci doldururken bu güzel papatyalar; ayçekirdeği ya da diğer adıyla günebakan çiçeklerinin minik versiyonları gibidirler. Bu aylarda en verimli çağlarındadır papatyalar ama en iyisi Mayıs Papatyasıdır, toplayıp da şifasını almak için…
Artık biz bu koşuşturmalı hayatımızın içinde, ya da piknik alanlarında dahi göremesek de papatyaları, bitkilerin ticaretini yapan insanlar bizler için kurutulmuş ve fincana konulmaya hazır hale getirilmiş poşet çayları hizmetimize sunarlar. Şifasını bildiğimiz bu bitki çaylarını severek ve şifa umuduyla yudumlarız. Pek çok şifalı bitki çaylarından biri de papatya çayıdır. Papatya çayının da çok faydaları var bunları diğer sitelerden de okuyabilirsiniz. Ancak burada size aktarmak istediğimiz durum biraz daha farklı, neden mi ? Dünyada her şey bir döngü halinde olduğundan; havadan toprağa topraktan suya, sonra yeniden topraktan havaya hep bir devridaim söz konusu. Biz insanlar da her geçen gün çoğalarak bütün dünyayı atıklarımızla çöplüğe çevirdiğimizden, artık toprak da bir süre sonra zehirini dışarı akıtıyor “bu yükü daha fazla kaldıramayacağım hadi bana eyvallah” diyor. Bu noktadan sonra en çok dünya canlıları etkilenmeye başlıyor, insanlarımız artık hava kirliliğinden, endüstriyel gıdalardan, hormonlu yiyecek, içecek maddelerinden nem kapar oldular. Yenidoğan bebekler başta olmak üzere gençler ve orta yaşı geçmiş insanlarımızda alerji denilen bir bela sahneye çıktı. Üstelik son 15 yıldır bu durum daha da belirgin bir hal aldı. Hava, su, toprak, yiyecekler, içecekler, ilaçlar, antibiyotikler vs. her madde insan vücuduna zarar verir oldu. İnsanlar artık ellerinden geldiğince doğal bir şeyler arayıp bulma çabasına girdi. Hormonsuz, tarım ilacı kullanılmayan topraklarda üretilen doğal bitkilerden, özellikle Şifalı Otlardan kullanma yoluna gidiyor.
Burada anlatmak istediğimiz; eğer ilaçlara; mesela en ufak bir ağrı kesiciye bile alerjiniz varsa veya alerjiniz yok ama tekrarlayan inatçı iltihaplarınız varsa ve ilaçlardan gına geldiyse, özellikle böbreklerinizde veya idrar yollarınızda veya kadın hastalığı iltihabınız varsa naçizane, bir umut olarak bitki çaylarını denemenizi tavsiye ederiz. Özellikle ve özellikle papatya çayı birebirdir. Elbette günde 2 litreden az olmamak kaydıyla su da içmelisiniz. Faydasını göreceğinizi kendiniz tahlil edebilirsiniz. Bu güzel çayı elbette hamileler kullanmamalıdır.
Bir günde 2 poşetten fazla tüketilmemelidir, çünkü her nimetin fazlası, faydadan çok zarar verir.



İşlemler


 
Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 00:19

SohbetForum.ORG, en iyi Google Chrome ile dolaşılır.



SohbetForum.ORG Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
bir SohbetBurada markasidir. Sohbet Designed by core
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Kuruluş: SohbetForum.ORG © 2010-2030
mobil sohbet sohbet mobil sohbet sohbet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan SohbetForum.ORG Forum, Haber ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. SohbetForum.ORG sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde SohbetForum.ORG yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.